Perfect color mazgāšanas kapsulas

Perfect color mazgāšanas kapsulas

01. Jun 2017, 12:34 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Arī es tiku pie Perfect color mazgāšanas kapsuliņām. Ikdienā lietoju šķidro veļas pulveri, veikalā vienmēr noskatījos uz veļas mazgāšanas kapsulām un man likās ka šis pirkums ir neizdevīgs.

Mazgāšanas kapsulas ir ērti lietojamas, smarža ir pieņemama, nav uzbāzīga.  Šajās kapsulās ir koncentrētāks sastāvs kā šķidrajā mazgāšanas līdzeklī. Kapsulas ļoti labas ir cilvēkiem ar tieksmi uz alerģiju, jo mazgāšanas līdzeklis nepaliek uz apģērba, labi izskalojas.

Svarīgi lietot, kā rakstīts uz iepakojuma. Kapsulu ievieto tukšā veļas mašīnā un tikai pēc tam ievieto drēbes, jo tā labāk sadalās nonākot saskarē ar ūdeni.

Ikdienā neizmantoju veļas mīkstinātājus un plus šim kapsulām ir tas, ka tajās jau ir šis veļas mīkstinātājs. Vēl plus ir tāds, ka izmazgā visus traipus, nezinu kā ir ar vairāku dienu traipiem, bet vienas dienas traipus izmazgā 100%.

20170601123442-18583.jpg

Secinājums: Veļas mazgāšanas kapsulas efektīvi tīra traipus, aizsargā krāsas, saglabājot to intensitāti, un piešķir patīkamu aromātu, turklāt tās ir viegli lietojamas un ērti uzglabājamas!