Pavasara tievešanas maratons: jauni izaicinājumi un iespējas

24. Apr 2019, 18:29 Kristine Rimovica Kristine Rimovica

Hey! Ir jau pagājusi mūsu nodarbību otrā nedēļa.

Šī nedēļa iesākās strauji ar spēcīgu treniņu, biju jau slapja pēc pirmajām 15min,kas bija iesildīšanās.

Piektdiena mūsu fantastiskā trenere Natālija , kas ir super jauka, bet māk arī kārtīgi sadot pa attiecīgo vietu, ne fiziski, protams, motivējoši! Pat pie pēdējiem spēkiem mēģini maksimāli izpildīt, lai būtu ieguvums.

Tad nu piektdiena, domas jau brīvdienās, šķita, ka varbut būs arī mierīgāka nodarbība.

Jā, tā bija mierīgāka, bet tie mazie, slinkie muskulīši, kurus mēs ikdienā mazāk izmantojam arī ir jāliek lietā! Tad nu to arī darījām un kāda piepūle tam bija vajadzīga, bet sajūta pēc nodarbības fantastiska! Trepes gan pēc tam bija izaicinājums.

Tad nu pienāca sestdiena, kad mums notiek treniņš kur citur kā zālē, gluži kā meistarklase, tad šoreiz tas bija bokss!

Visu cieņu pasaules bokseriem, tas ir ārkārtīgi koncentrēts un smags sporta veids. Vairākus raundus no vietas nolēkāt tv ekrāna izskatās viegli, ha, tikai izskatās!  Ļoti interesanta pieredze. Paldies meistarklases trenerim Dēvijam Vecrozem.

Pa vidu visam bija Lieldienas, kad svētku galdi lūzt no pārpilnības, pīrāgi smaržo, salātiņi ar majonēzi mmm, kā man nepietrūkst šāda veida ēdiens. Mani ēšanas paradumi jau ir mainījušies, bija diezgan viegli izturēt šo svētku pārbaudījumu. Vienīgais kā man trūkst ir augļi, to saldums.

Atbalsts ir svarīgs, ļoti noder, ka ir pieejami pretimnākoši treneri, kuriem var uzrakstīt, pajautāt, ja kaut kas nav skaidrs par uzturu, vai ir nepieciešama motivācija. Pladies Natālijai un mentoram Igoram Bjorkam.