Pasniedzam Vasaras gida speciālbalvu no Smilsulampas.lv

Pasniedzam Vasaras gida speciālbalvu no Smilsulampas.lv

02. Sep 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba ikgadējais projekts "Vasaras gids" ir pārsteigumu pilns. 

Pārsteigumu ne tikai tāpēc, ka projektā ar blogeru starpniecību atklājam jaunas un pārsteigumu pilnas vietas, bet arī tāpēc, ka Māmiņu Klubs nāk ar aizvien jauniem pārsteigumiem, iepriecinot un apbalvojot projekta dalībnieces.

Vakar, 1. septembrī, paziņojām projekta augusta rezultātus, sadalot foršās, gardās, vērtīgās un superīgās balvas, taču svarīgi zināt, ka tas vēl nav viss!

Sadarbībā ar Smilsulampas.lv esam sarūpējuši speciālbalvu, kuru dāvināsim atbalstītāja izvēlētajai simpātijai.

Smilsulampas.lv dāvināto specbalvu

Koka pilsētiņu

iegūst

Banija_lv

Apsveicam! Balva tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Tā jāizņem līdz š.g. 2.oktobrim.

 

Nekas tā neaizrauj cilvēku kā uguns, nekas tā nenomierina kā zeme, un nekam nav lielāks pievilkšanās spēks kā abiem elementiem apvienotiem kopā burvīgās, krāsainās Smilšu lampās. Tās ļauj ar pavisam vienkāršiem materiāliem pārvērst neaizmirstamā notikumā jebkuru pasākumu, radot burvīgu noskaņu un atmiņā paliekošu piedzīvojumu! Iespēja zīmēt smiltīs Smilšu lampās rada relaksējošu iedarbību gan prātam, gan garam un pamodina radošumu ikvienā. Krāsaini akcenti, brīvs ideju lidojums un spēle – atraisa tās kvalitātes cilvēkos, kuras ļauj smelties no dzīves visu pozitīvo! Smilsulampas.lv piedāvā gan iznomāt, gan iegādāties krāsainas, maģiskas Smilšu lampas, kā arī citus 'Jonely' attīstošo rotaļietu produktus!

 

sandux sandux 03. Sep 2020, 09:38

Apsveicu Banija_lv!