Pašas gatavota dāvana Mātes dienā

Pašas gatavota dāvana Mātes dienā

08. May 2013, 12:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziedi viennozīmīgi ir pati populārākā dāvana Mātes dienā, kas priecē ne tikai acis, bet arī sirdi. Tomēr to dāvātais prieks nav ilgs, tāpēc turpinājumā piedāvāju nedaudz savādākus ziedus un vienlaikus arī ideju mīļai dāvanai Mātes dienā.

Nekas nelīdzinās pašu gatavotai un rūpīgi izlolotai dāvanai. Tā ietver īpašu sirds siltumu, mīļas domas un dāvinātāja personīgo attieksmi. Tomēr jāatzīst, ka bieži vien ir vieglāk pēdējā brīdī aizskriet uz lielveikalu pēc kārtējās konfekšu kastes un ziedu pušķa, nekā dienām ilgi mocīties un tā arī nerast ideju dāvanai, kas neradītu asociācijas ar bērnības dienu darinājumiem.  Tāpēc, lai neatkārtotos ierastais scenārijs un iedrošinātu tomēr pašai pagatavot dāvanu Mātes dienā, piedāvāju foto, kurās soli pa solim ir parādīts kā pagatavot dāvanu, kuru ar lepnumu varēsi pasniegt savai mīļajai māmiņai!

 

 

 

 

Lai pagatavotu šādu puķupodiņu nemaz nevajag tik daudz – paralona bumbu pamatam, dažādu krāsu filca audumu ziediņiem, dažas pērlītes dekorēšanai un vienu māla podiņu. Lai izdodas!

Par ideju paldies www.bangstyle.com

Ko Tu savai mammai pasniegsi šajā Mātes dienā?

Saulite21 Saulite21 08. May 2013, 12:39 Saulite21

Atvainojos, muzigais pavasaris majas! Es vel domāju ko davinasim, bet to ka no visas sirds bus davinata to zinu riktīgi 😀

Saulite21 Saulite21 08. May 2013, 12:38

Kads skaistums muzigais skaistums majas!🌷👍