Papildus ekstras tavam kosmētikas maciņam

Papildus ekstras tavam kosmētikas maciņam

03. Feb 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja bez grima otām vairs tavs ikdienas meikaps nav iedomājams, ķeries arī pie sievišķīgākajiem pirkumiem. Varbūt pat liela praktiska ieguldījuma tiem nav, bet sajūtās tomēr jutīsi atšķirību. Tu esi tik īpaša, tāpēc esi to pelnījusi.

Ota tonālajam krēmam. Tā no citām otām atšķiras, jo tās sariņi ir plakani. Ar otām uzklāts tonālais procesā šķitīs patīkamāk, jo paralēli tam veiksi arī nelielu pašmasāžu.

Mazā otiņa lūpukrāsas uzklāšanai. Tā gan parasti ir gatavota no sintētiskā materiāla. Ar otiņu lūpukrāsu varēs daudz precīzāk un rūpīgāk uzklāt. Tā būs arī noturīgāka, jo būsi to nofiksējusi pie ādas. Ja ar otiņu krāsoties iepatīkas, veikalos pameklē speciālo saliekamo lūpu otiņu. To būs viegli ielikt pat vismazākajā kosmētikas somiņā, ko nēsāt līdzi uz darbu.

Skropstu ķemmīte. Tā jo īpaši noderēs, ja esošā skropstu tuša jau palikusi nedaudz veca un sāk ķepēt skropstas. Kad tās uzkrāsotas, ar ķemmīti skropstas izķemmē – vecuma pazīmes zudīs. Ar šīs ķemmītes otru pusi vari piešķirt arī uzacīm vēlamo formu.

Kaprīzā otiņa – putekļu notraucēja. Tās sariņi izkārtoti skaistā vēdeklī, bet pašu otiņu parasti izmanto make-up klāšanas beigās. Otas lietderību novērtēsi brīdī, kad meistarosi sev grimu no sevišķi tumšām acu ēnām. Ja tās nobirst uz vaigu galiem, ar pirkstiem nenotrauc. Izmanto šim mērķim paredzēto – kaprīzo otiņu. Ar to vari izgaismot arī vaigu galus un pieri. Spīdumu neliec uz vaigu galiem un zoda! Tad izskatīsies dabīgi veselīga. 

Kāds izskatās tavs kosmētikas maciņš? Esi iecienījusi grima otas vai tomēr tev tuvāks vecais labais paņēmiens ar pirkstiem?

20160119082030-55541.jpg

20160119082053-42974.jpg

20160119082110-26126.jpg