Palīdzība pleķainai sejai: iesaku Eucerin

Palīdzība pleķainai sejai: iesaku Eucerin

13. May 2020, 14:13 žanna_ žanna_

Pēc bērnu piedzimšanas seju vietām klāj pigmentācijas plankumi, kas pazūd un parādās atkal. Tagad, kad saulīte sāk spīdēt un bālo ādu atkal iekrāsojot viegli brūnu, parādās pigmentācijas plankumu- pieres matainajā daļā, virslūpām, uz deguna. 
Šo gadu laikā pat īsti neesmu piefiksējusi, kādā laikā pigmentācijas plankumi parādās izteiktāk, bet zinu, ka, gadiem ejot, sejas āda noveco, līdz ar to nepieciešama īpašāka kopšana.
2 nedēļas lietoju Eucerin pigmentu korektoru un dienas krēmu. Pastāstīšu par katru no šiem produktiem.
Anti-Pigment Atsevišķu pigmentu korektors ir bez izteiktas smaržas, ērti lietojams, āda nepaliek lipīga. Sākumā nevarēju piešauties, kā labāk lietot abus līdzekļus, bet tad izlēmu,ka lietošanu dienas krēmu kā krēmu no rīta un pirms krēma uzklāšanas vēl īpaši apstrādāju pigmentus ar šo korektoru. 
Lietošanas laikā novēroju, ka āda palikusi vienmērīgākā tonī, pat tagad, kad seja palikusi brūnāka.
Dienas krēma lielākā pievienotā vērtība ir tā,ka dienas krēms ir ar SPF30 filtru, tas nozīmē, ka sastāvā esošais tiamidols darbojas uz hiperpigmentāciju, savukārt SPF30 filtrs aizsargā pret saules ietekmi un un samazina iespēju, ka uz ādas saules ietekmē veidosies pigmenta plankumi.

Tā kā ādas krāsa dabīgi kļūst vienmērīga, neprasās lietot papildus tonālo vai tonējošo dienas krēmu. 
Ceru, ka vasaras laikā pigmentācija nepastiprināsies, tāpēc turēšu pa rokai korektoru un dienas krēmu no Eucerin!