Nutriless - sabalansēta diēta, kas tiešām strādā

18. Jun 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svara jautājums, šķiet, ir tēma, par kuru sievietes aizdomājas regulāri. Visbiežāk līdz ideālajam svaram un augumam pietrūkst vien pavisam nedaudz – to traucē sasniegt daži liekie kilogrami.

Lai sasniegtu savu mērķi, visticamāk, arī tu esi izmēģinājusi kādu diētu, pievērsusies sportiskām aktivitātēm, taču, iespējams, ceļā vienmēr stājies kāds šķērslis, kas traucējis sasniegt iecerēto. Iespējams, atbalsts, lai sasniegtu sen nosprausto mērķi, būs Nutriless mazkaloriju diēta.

Nutruless diētā katra ēdienreize satur aptuveni 120 kalorijas, nodrošinot organismu ar sabalansētu uzturu, kas sabalansētās attiecībās satur šķiedrvielas, taukvielas, vitamīnus, olbaltumvielas un minerālvielas. “Ar Nutriless diētu vienā ēdienreizē tiek uzņemts viss organismam nepieciešamais, iegūstot arī sāta sajūtu,” teic produktu menedžere Una Bekmane.

Nutriless ir droša, efektīva un pierādīta metode svara samazināšanai un kontrolei, ko apstiprinājuši 20 klīniskie pētījumi.

Diētu izstrādājis norvēģu ārsts, un tās efektivitāti 25 gadu laikā, kopš diēta izstrādāta, izmēģinājuši tūkstošiem cilvēku, apstiprinot, ka tā tiešām strādā un nes cerētos rezultātus.

Una Bekmane sievietēm, kuras vēlas notievēt, dienā iesaka piecas ēdienreizes, kuras tiek aizstātas ar Nutriless sabalansētajiem kokreiļiem un zupām, ik pēc 3 stundām uzņemot vienu maltīti. Vīriešiem, kuri vēlas notievēt, dienā ieteicamas 6 Nutriless ēdienreizes.

Diēta ieteicama, ja iepriekš esi centusies skaitīt uzņemtās kalorijas, bet tas bijis pārāk sarežģīti, tāpēc šim procesam esi atmetusi ar roku, jo Nutriless ietilpst speciāli izstrādāti produkti ļoti zemas kalorāžas diētai, nodrošinot precīzi aprēķināmu uzņemto kaloriju daudzumu.

Nutriless piedāvājumā pieejami 4 veida kokteiļi un 2 veida zupas, kuras iespējams dienas laikā mainīt pēc savām vēlmēm. Nutriless līnija piedāvā arī 5 veidu batoniņus, kas katrs satur aptuveni 200 kalorijas. Tos vari turēt somiņā, lai nepieciešamības gadījumā ātri uzņemtu enerģiju.

Diētas pirmie rezultāti redzami jau pirmajā dienā, taču, ja vēlies to lietot ilgāk par 3 nedēļām, obligāti jākonsultējas ar ārstu, jo diēta nav piemērota ilgstošai lietošanai, tāpat arī gadījumos, ja ir smags fizisks darbs, paredzēts, piemēram, noskriet maratonu.

Kā norāda Una Bekmane, diētas 3 nedēļu posms ir starts, kas uzrādīs rezultātus, pēc kuriem nevajadzētu atgriezties pie iepriekšējiem ēšanas paradumiem. “Ir jāmaina ēšanas paradumi un dzīvesveids,” teic viņa.

Nutriless produkti pieejami aptiekās, kā arī interneta aptiekās.

Diēta nav piemērota personām, kuras jaunākas par 18 gadiem.

 

www.careshop.lv