Nr. 50 Maija: Vīrs mani mīl caur vārdiem

Nr. 50 Maija: Vīrs mani mīl caur vārdiem

27. Jan 2013, 12:21 maijbite maijbite

Labdien!

Esmu atradusi brīvu brīdi 2. nedēļas uzdevumam. Jāatzīst, ka atkal par to nācās ilgi domāt.

Es jūtu, ka vīrs mani mīl caur:

VĀRDIEM – ik pa laikam dzirdu vārdus: „Es Tevi/Jūs (mani un meitiņu) mīlu.” Uz mums īpašām dienām (kāzu gadadienu, Valentīndienu, vārda un dzimšanas dienām) vai vienkārši tāpat vīrs atsūta kādu mīļu īsziņu vai e-pasta vēstulīti. Ir bijušas reizes, kad zīmīšu turētājā atstājis kādu mīļu zīmīti.

 DOMĀM – zinu, ka kaut reizi dienā, bet vīrs iedomājas par mani. Ir bijis pat tā, ka tad, kad vīram ir kādas problēmas vai uztraukumi, arī es to, būdama tālu no viņa (darbā), sajūtu (piemēram, sāk pēkšņi sāpēt galva).Tikai vakarā, kad pārrunājam dienas notikumus, saprotu, kāpēc tā.

DARBIEM – 1) jau no meitas dzimšanas brīža vīrs iesaistās meitas audzināšanā, pieskatīšanā. Viņš ir tas, kas pārsvarā ved meitu uz/no dārziņa. Ja meita slimo, visvairāk sēž ar viņu mājās (brīvāka darba grafika dēļ). 2) palīdz uzkopt māju vai uzkopj to viens, kad es gatavoju ēst. 3) uzdāvina ziedus un/vai kādu dāvaniņu uz svētkiem. 4) dažkārt nopērk kaut ko vai iedod naudu, lai pati sev nopērku pat bez īpašām svētku reizēm. 5) uztaisa kafiju vai citronūdeni. 6) ļauj man kopā ar meitu pagulēt brīvdienās pusdienlaiku (viņš zina, cik miegs man ir svarīgs). 7) dod brīvsoli man – aiziet kaut kur ar draudzenēm, uz frizētavu, veikalu.

SAJŪTĀM – apķer, samīļo, nobučo. Mīlas rotaļās domā par to, lai labi ir mums abiem. Dažkārt paglauda/pakasa muguriņu.

GĀDĪBU – kad slimoju, lika man sinepju plāksterus, kad bija augsta temperatūra, lika aukstu dvieli uz galvas.

 SKATIENU – skatiens ar smaidu uz lūpām izsaka visu. Mans vīrs mani mīl, to es jūtu ik dienas. :)

 Vīrs jūt, ka es viņu mīlu caur:

VĀRDIEM – tāpat, kā viņš, arī es gan meitai, gan viņam bieži saku, ka mīlu viņu/viņus (meitu un vīru). Arī es uz īpašām dienām vai vienkārši tāpat nosūtu kādu mīļu īsziņu telefonā, e-pasta vēstulīti vai dāvaniņu ar mīļu tekstu draugiem.lv.

 DOMĀM – es katru dienu, kad neesmu vīram blakus, iedomājos vai domāju par viņu (īpaši dienās, kad vīrs dzīvojas ar meitu mājās).

 DARBIEM – 1) tad, kad vīrs ir spiests brīvdienās strādāt vai grib viens pats sev kaut ko nopirkt, es viņam to ļauju – lai atpūšas no mums, lai ir brīvs brīdis tikai viņam. 2) ne tikai īpašās dienās, bet arī ikdienā palutinu ar garšīgām pusdienām un/vai vakariņām. Ir bijis (īpaši tad, kad nebija meitas), ka brokastis pasniedzu gultā – to, kas vīram ļoti garšo. 3) svētku reizēs nopērku mazu, bet noderīgu dāvaniņu. 4) ļauju viņam netraucēti pasēdēt pie datora, lai izdarītu darba lietas vai uzspēlētu šahu.

 SAJŪTĀM – apķeru, samīļoju, nobučoju. Ļauju viņam nolikt galvu sev klēpī. Pakasu muguriņu vai vēderu, dažkārt uztaisu masāžu vai vienkārši pabužinu matus. Arī fiziskā tuvība nav mazsvarīga – apmierināts un paēdis vīrs = laimīgs vīrietis.

 GĀDĪBU – gādāju par tīrām drēbēm, pilniem punčiem (iet, iet vīriešiem mīlestība caur vēderu). Kad bijām slimi, taisīju siltu pienu ar medu gan viņam, gan sev.

 SKATIENU – man ir dažādi skatieni (dusmīgs, priecīgs), bet viens mans skatiens vīram ir īpaši mīļš un hipotizējošs. Mans skatiens ir arī meitai. Ja viņa sastrādā blēņas un pēc tam mīļi paskatās un pasmaida – vīrs „izkūst”. Visas dusmas aizmirstas. :)

Tādas ir mūsu „mīlestības vārdnīcas”.

 Maija