Nr.4 Andra: Tikai tu un es

Nr.4 Andra: Tikai tu un es

31. Jan 2014, 13:45 nosiguldas nosiguldas

Ilgi domāju ar ko sākt un nolēmu, ka neko nerakstīšu uz papīra pati, bet šo pasākumu izvērtīšu kā interviju ar mīļoto vīrieti, tāpēc tālāko rakstīšu pēc viņa vārdiem. Sarunai meklēju labāko laiku un pēc diviem mēģinājumiem, vakar piepildīju iecerēto.

Kādas ir tavas sajūtas un vajadzības mūsu attiecībās?

-Sajūtas, iespējams izklausīsies banāli,  bet es tevi mīlu, tik ļoti ka tu pat to nespēj iedomāties. Par vajadzībām runājot es tās iedalītu ikdienišķajās- finanses, labklājība, bet tās noteikti nebūs galvenās mūsu attiecībās un vajadzībās, kas ir ļoti intīmas, tās kas saista un satur mūs abus.

Kas ir šīs īpašās vajadzības?

Ir ļoti grūti to izstāstīt vārdos, es izcelšu divas, man pašas svarīgākās. Tā ir intīmā tuvība un garīgā saikne. Abas tās nenovēršami izsaka vienu, man mūsu attiecībās pietrūkst iespējas pabūt ar tevi divatā. Tikai tu un es, bez mājas, dārza, darba un ģimenes.

Kāpēc tev tas ir tik svarīgi?

Mēs esam pieauguši un nobrieduši cilvēki, savā dzīvē, katrs esam sasnieguši vienas vai otras virsotnes, var teikt esam pašrealizēti cilvēki, tikai ar to visu  bieži aizmirstam, ka tu esi ne tikai māte, sieva, bet mans mīļotais cilvēks. Es teiktu tā, ka šo gadu laikā es visu laiku „jūtu slāpes”, man gribās atdzerties mūsu mīlestības, bet tam vienmēr neatliek laika. Cik es tevi pazīstu, domāju, ka tev ir tādas pašas izjūtas.

Tas nozīmē, ka tu esi nelaimīgs?

Nē, es vienkārši ļoti ilgojos pēc tevis, man tevis pietrūkst.

Vai tu redzi risinājumu?

Ja godīgi nē, bet man vienmēr ir nepiepildīts sapnis, es zinu, ka būs tāds laiks, kad es piepildīšu šo vēlēšanos.

Kas tam būtu nepieciešams?

Tam ir daudz priekšnosacījumu, bet pats galvenais ir laiks, kura mums ar tevi vienmēr pietrūkst.

Ko es varu darīt mūsu abu labā?

(Iesmējās) svētdienas rītā pamasēt man muguru pirms skriesi uz dārzu, vai lejā pie bērniem.

Man jāpiekrīt vīram, ka es jūtos tieši tāpat kā viņš. Bet vienmēr ir kas svarīgāks, es zinu,  mēs esam kopā, viņš ir mans atbalsts un iedvesmas avots, mēs esam iemācījušies saprast viens otra vēlmes un  vajadzības. Mūsu starpā ir cieņa un uzticēšanās, bet tam visam pietrūkst tikai mazs sīkumiņš, iespēja būt tikai diviem, kā septiņus gadus atpakaļ,  iespēja apstādināt laiku  un izbaudīt sen aizmirstās izjūtas.

Mana piramīda sastāvēs no četriem maziem kociņiem, kas kopā veidos blīvu konusu.

20140131133111-93003.jpg20140131133135-21353.jpg

Kāpēc? Pēc senas leģendas zeme stāv uz četriem ziloņiem, kas simbolizē stabilitāti. Mūsu attiecību stiprumu  simbolizēs simboliska četru koku birzs, kas turoties kopā nebūs salaužama. Mēs bieži solam viens otram laboties, kaut komainīt, to pat uzrakstam uz papīra, bet pēc tam noliekam šo apņemšanos tālākā stūrī un par to aizmirstam. Es gribu, lai katru reizi, kad es pieskāršos, šai dzīvajai piramīdai, tā man atgādinātu, ka es esmu mīlēta sieviete un mans vīrs jūtās vientuļš bez manis.

Kā es sadalīšu šo piramīdu

Saknes- mūsu attiecību pamats-  mīlestība, cieņa, savstarpēja saprašanās un spēja pieņemt otru tādi kādi esam.

Stumbrs- visas pasaulīgās vajadzības, finansiālā neatkarība, ģimenes labklājība.

Galotne- pati mazākā, bet ne nenozīmīgākā. Putni te veido savas mājas, saulīte rītos sildās un vējš šūpojas, tur būsim mēs  abi  ar saviem sapņiem un vajadzībām tikai mums diviem. 

Labākā sieva 2014: otrais uzdevums

20140120080729-41857.jpg

nosiguldas nosiguldas 31. Jan 2014, 14:31

paldies😀