Nr.26 Ilze: Par mani rūpējas vairāk, nekā biju domājusi!

Nr.26 Ilze: Par mani rūpējas vairāk, nekā biju domājusi!

26. Jan 2014, 22:10 mamma27 mamma27

Jau pirmajā dienā ,kad izlasīju uzdevumu sapratu,ka viegli nebūs,jo šobrīd mājā ir kara lauks pārvākšanās dēļ. Tad nu izlēmu ,ka mana īpašā lādīte būs aploksne. Aploksne ar mazām lapiņām ,kurās es jau pirmajā dienā ierakstīju pāris jauku lietu ,kā par mani rūpējās apkārtējie. Tā nu īpašā aploksne bija pie manis visas dienas,jo atradās plānotājā un tik līdz bija kāds mazs mirklis laika ,tā ātri pierakstīju ,kas kā tad par mani kāds parūpējies.

20140126220830-42868.jpg

20140126220843-87614.jpg

20140126220855-59467.jpg

Jāsaka ,ka secinājums ir- ikdienā tiešām nepamanīju iepriekš cik daudz gan tomēr apkārtējie- kolēģi, bērni un ģimene par mani rūpējas. Un kad šīs lapiņas pārlasīju domāju, ka īstenībā man tak ir tik ļoti paveicies,ka apkārt ir tik jauki cilvēki.

 Otrais uzdevums-nu daudz grūtāk nekā šķita. Un ne jau tāpēc, ka nemācēt pareizi paprasīt. Tāpēc ,ka jādara darbs, jārūpējas par bērniem, jātaisa vakariņas, jātīra māja- nu viss ,izņemot pašai sevi.  Tomēr es centos!

1. Visparastākā lieta, kas vien var būt- centos vairāk palūgt vīram paspēlēties ar bērniem un pati pievērsos mazai sarakstei ar draudzenēm vai vienkārši palasīju MK.

2.Nedēļa bija smaga, dzīvokļa jautājums un darbs bija mani nomocījis. Atnākot piektdien mājās nebija vairs ne spēka ,ne vēlēšanās ko darīt. Kakls lika par sevi manīt arī galva sāpēja un pašsajūta nekāda. Domāju – viss ,būšu slima. Tad nu palūdzu vīram ļaut man pagulēt kādu stundiņu, lai varu atpūsties un saprast- slimība vai pārgurums un trakā slodze. Viņš arī īpaši nepretojās. Sataisīja vakariņas, paspēlējās ar bērniem. Es mierīgi gulēju ,dzēru tēju un skatījos TV. Pēc stundas jau jutos nedaudz žirktāka. Tad nu nospriedu- šādi varētu ik pārdienas, un tad arī būtu vairāk spēka bērniem un vīram vakarā!

3.Kādu laiku jau es gribēju aiziet un sevi nedaudz palutināt. Tad nu brīvdienās nostādīju vīru fakta priekšā un teicu ,ka došos uz procedūru matiem. Mmm….tā bija bauda . Divas stundas atpūtos! Un mani mati pēc jaukās procedūras bija mīksti, gludi un maigi. Jutos atkal kā sieviete, un jāatzīst bija arī vīram ,ka bija to vērts. Arī viņam rezultāts patika. Man jāturpina rūpēties par sevi- kārtējais secinājums. Tad labi jūtos ne tikai es, bet arī citiem es tāda apmierināta un atpūtusies patīku daudz labāk!.

 Trešais uzdevums. Es cenšos uzlādēt sevi šādi:

  • Ja jūtos sagurusi un gribu no visiem tikt vaļā, bet nekur tālu netieku, arī naudas liekas nav,tad es dodos vannā. Vienmēr mājās ir kāda burbuļbumba vai vannas putas(kaut vai bērnu). Es ielaižu vannā karstu ūdeni , iemetu kādu bumbu vai putas,vannas sāli vai pienu un dodos baudīt mieru! Lai pilnībā atslēgtos līdzi paņemu saldējumu, sveci vai vīna glāzi. Man pietiek tikai ar 30 minūtēm un esmu atkal gatava cīnīties ar mazajiem razbainiekiem!
  • Ja ir brīvdiena labprāt dodos iepirkties viena. Lai arī var šķist nogurdinoši staigāt pa veikaliem, man tomēr tas patīk. Tad es nesteidzoties varu visu izpētīt, iepirkt vajadzīgās lietas un arī pastaigāt un padomāt par dzīvi!
  • Ir reizes ,kad vienkārši nopērku kaut ko sev garšīgu- šokolādi, saldējumu, hamburgeru, atkarībā no pašsajūtas. Arī tas ir veids kā es tieku vaļā no visa ,kas manī sakrājies.
  • Vēl viens variants ir raudāt. Vienkārši iekrist spilvenos un raudāt. Ja viss ir tik ļoti sakrājies un vairs nezinu kur likties, apguļos gultā un raudu. Un paliek vieglāk! Pēc tam uzkrāsojos, sapucējos un jūtos atkal labāk.
  • Draudzenes plecs. Kad ir iekšā daudz sakāmā ,tad ir zvans draudzenei. Jāsaka ,ka bez kārtīgas draudzenes nevar neviena sieviete,jo ir reizes kad gribās papļāpāt, bet ir reizes ,kad gribas izstāstīt visu ,kas iekšā sakrājies. Un vīram daudz ko ir grūti stāstīt,lai kā arī gribētos. Ne visi vīrieši prot uzklausīt, ne visiem patīk klausīties. Un kādreiz tieši visu to riebīgo ,ko mans labais vīrs dara- nu kam tad vēl ,ja ne draudzenei uz pleca izraudāt.

Tāds nu ir mans –top pieci,ko daru ,kad viss iet pāri malām.

Labākā sieva 2014: pirmais uzdevums

 

20140120080729-41857.jpg

 

 

mamma27 mamma27 27. Jan 2014, 08:30 tigerpelite

Man pašai ļoti iepatikās ,līdz ar to domāju ,ka paturpināšu rakstīt.

Supersausins Supersausins 26. Jan 2014, 22:27

Cik jauki ka apkatrt ir tik daudz jauku lietu u cilveku😀
Jauks rakstins😀