Nr.11: Jaukās Iedvesmas nedēļas ir pagājušas.

Nr.11: Jaukās Iedvesmas nedēļas ir pagājušas.

09. Feb 2013, 22:54 annijalise annijalise

 

20130209223240-28768.jpg

Mūsu abu mīlestības krāsa ir Četri gadalaiki, tā ir sākot no viskošāki baltā, līdz pelēcīgi brūnam.

Mēs ar vīru iepazināmies pavasarī- ievziedu laikā,kad viss bija spilgti zaļš, un plauka un ziedēja visi ziedi.

Pavasaris katrs mūsu attiecībās ienes sauli, dīkstu smaržas un krāsas, un visu pavasara ziedu krāsas, kad tā vien gribas atrast pirmo vizbulīti.

Tad kopā piedzīvojām vasaru - kad zaļums bija vēl zaļāks, saule rītausmas iekrāsoja, un vakari bija gaiši un burvīgi, ar siena smaržu, peldēm Daugavā.

Dabā rudens ir visbagātākais ar krāsām gadalaiks, un arī emociju rodas daudz, līd zar to krāsu, katra diena ir kā kļavu lapa, uz kuras uzmetās arī kāds salnas melnums.

Ziemas krāsas  vispār ir bagātākas, jo tās bieži paspilgtina baltums, ir garie ziemas vakari, kad šķiet ka pelēkums var iezagties, bet tas ir laiks, kad sveces dedzināt, un romantikai nodoties.

 

20130209224023-41883.jpg

Šāds ir mūsu zīmols, tajā ir ļoti daudz mīlestības, jo ir pašu radīts, un tie esam mēs paši- abi ar vīru, un mūs burvīgās meitas.

Šī zīmola ideja  tapa manam vīram, tad nu mēs ar meitu to realizējām, kamēr tētis izgatavoja koka dēlīti uz kā to visu uzlikt.

Un šis foto taps, kā Paldies sveiciens mūsu 10 gades kāzu jubilejas viesiem, jo tas viss ir tapis ar mīlestību.

Tad  noslēgumā turpināšu frāzi: "Pats svarīgākais projektā "Labākā sieva 2013" šajās četrās nedēļās man bija  apzināties ka esmu satikusi uz zemes pašu labāko cilvēku, ar kuru kopā iet gulēt, pamosties, darīt ikdienas darbus un svinēt svētkus, priecāties par saviem bērniem un būt kopā ļoti, ļoti laimīgiem.

Man  patika arī tas, ka bija, kur smelties Iedvesmu, kad šķita ka, laikam Rutīna pie loga klauvē, bet Jūs ar saviem jaukajiem uzdevumiem to aizbaidījāt prom.

annijalise annijalise 09. Feb 2013, 22:57 supersausins

😀😀😀

Supersausins Supersausins 09. Feb 2013, 22:56

👍👍😍