Noskaidrota rudens recepšu konkursa uzvarētāja

Noskaidrota rudens recepšu konkursa uzvarētāja

27. Sep 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagrabi piepildīti ar rudens labumiem, un daža laba saimniece tos sapildījusi arī burciņās ziemai, cita jau tagad ceļ galdā karsti kūpošas un aromātiskas maltītes savai ģimenei un draugiem.

Katrai no saimniecēm ir savi iemīļotākie veidi, kā pagatavot rudens veltes, par ko arī pārliecinājāmies mūsu rudens recepšu konkursā. Jūs protat no vienkāršiem rudens dārzeņiem un augļiem uzburt īstus brīnumus, sākot no sāļām un simpātiskām uzkodām, beidzot ar iespaidīgām tortēm.

Paldies visām, kuras piedalījās konkursā! Nu laiks noskaidrot balvas ieguvēju.

KONKURSA BALVA

Russell Hobbs Compact Home

lēnās gatavošanas katls

TIEK

Cielavinna

Apsveicam uzvarētāju! Par to, kā varēsi saņemt laimēto balvu, pastāstīsim, nosūtot Tev vēstuli uz e-pastu, ar kuru esi reģistrējusies portālā Māmiņu Klubs!

Meklē lēnās gatavošanas katlu, kas ļaus virtuvē ietaupīt vietu, bet nodrošinās jaudīgu sniegumu? Tad Tev patiks Compact Home lēnvāres katls, kas apvieno visus lielas ierīces plusus vienā neliela dizaina katlā. Piešķirot virtuvei augstākās klases noskaņu ar matētu nerūsējošo tēraudu un hroma akcentiem, šis lēnvāres katls ir iespaidīgs kā stila, tā snieguma ziņā. Izbaudi dažādas aromātiskas receptes, gatavo liellopa sautējumus, lēcu karijus, vistas ēdienus un daudz ko citu.

lauvinja lauvinja 27. Sep 2019, 15:09

Apsveicu ! 😀