Ne tikai par bēbīšiem! “Māmiņu Klubs” jaunajā sezonā aicina izglītoties par mūsdienīgām attiecībām!

Ne tikai par bēbīšiem! “Māmiņu Klubs” jaunajā sezonā aicina izglītoties par mūsdienīgām attiecībām!

31. Aug 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iecienītais TV raidījums Māmiņu klubs” jau teju 20 gadus ir kopā ar Latvijas ģimenēm un atbalsta tās ar vērtīgiem padomiem. Arī jaunajā sezonā tas kopā ar veselīga dzīvesveida entuziasti Kristīni Beitiku un geštaltterapeiti, emocionālās veselības vēstnesi Līvu Spuravu ik svētdienu pie STV Pirmā!ekrāniem gaidīs kā māmiņas, tā tētus. Raidījums uz vērtīgām diskusijām un padomiem par bērnu un ģimenes lietām aicinās dažādus sabiedrībā aktīvus vecākus un zinošus ekspertus. Netrūks vērtīgi padomi bērnu audzināšanā – no gaidīšanas brīža līdz pat palaišanai lielajā pasaulē, kā arī ieteikumi pāra attiecību stiprināšanā un padomi, kā būt aktīviem un veseliem. Turklāt topošajiem vecākiem neatsveramu atbalstu sniegs Latvijā pirmais video grūtniecības kalendārs, kuram visu sezonas laiku varēs sekot līdzi gan internetā. Māmiņu Klubs” jauno sezonu iesāks svētdien, 4. septembrī plkst. 9:20, televīzijā sievietēm STV Pirmā!

“Atbalsts ģimenei un vecākiem ir nepieciešams ikvienā bērna vecumposmā! Tāpēc jaunajā raidījuma sezonā daudz runāsim ne tikai par mazuļiem un jaunās ģimenes dzīvesveidu, bet arī pievērsīsimies tik ļoti aktuālajam pusaudžu posmam. Tāpat, bērnu aprūpe nav tikai vecāku vienīgais uzdevums. Kas notiek ar pāra attiecībām un kā saglabāt dzirksti tajās? Kā tikt galā ar dažādām krīzes situācijām ģimenes dzīvē? Par to - vērtīgas sarunas ar mūsu raidījuma ekspertiem un pieredzes stāsti! Būs arī izaicinājumi un uzdevumi pāriem, lai kopā esam stiprs mīlestības kodols!”, raidījuma vadītāja Līva Spurava kopā ar savu dzīvesbiedru jaunajā “Māmiņu Kluba” sezonās mudinās izglītoties mūsdienīgās pāru attiecībās!

Kristīne Beitika, kas sociālajos tīklos kopā ar nu jau gadu veco meitiņu Elizabeti iedvesmo daudzas māmiņas fiziski aktīvam un veselīgam dzīvesveidam “Aktīva vesela Mamma”, kopā ar “Māmiņu Klubu” aizvadījusi pieredzes bagātu sezonu, caur savu jaunās māmiņas stāstu izdzīvojot svarīgākos mazuļa attīstības posmus. Kristīne kopā iedvesmos iedziļināties bērnam attīstošas vides un ģimenēm ar bērniem draudzīgu aktivitāšu iepazīšanā. “Mans mērķis šosezon ir ne tikai pulcēt vecākus pie TV ekrāniem, bet arī aicināt doties ikdienas pastaigās un rūpēties par savu fizisko un emocionālo veselību! Kaut vai noiet 50 000 soļu ik nedēļas, pievienoties mūsu domubiedru kopienai, kas pavasarī pulcēja vairāk kā 500 māmiņu, tikties “Māmiņu Kluba” pasākumos, kādu šoruden būs ne mazums!” saka Kristīne Beitika.  

Jaunajā rudens sezonā sev vērtīgas atziņas atradīs ikviens - sākot no “gaidītājiem” ar Latvijā pirmo video grūtniecības kalendāru, Bēbīšu enciklopēdiju par mazuļu attīstību, veselīga dzīvesveida un uztura cienītājiem, pāru attiecībām, pusaudžu tēmām, ģimeņu aktualitātēm un Lielās intervijas ar sabiedrībā populāriem vecākiem, kas gatavi dalīties savos izaicinājumos bērnu audzināšanā!

Sezonas pirmajā raidījumā “Māmiņu Klubs” viesosies pie Martas Marijas un Pētera Sproģa ģimenes Užavā, sirsnīgā sarunā par daudzbērnu ģimenes vērtībām šajā tik satraucošā laikā! Ieskatīsimies arī dzemdību pieredzē, ar ko dokumentālos kadros dalīsies ukraiņu māmiņa, kas savu pirmo bērniņu sagaidīja Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā.

Viss par ģimenēm un bērniem - sākot no gaidīšanas brīža līdz pat palaišanai lielajā pasaulē! TV raidījums Māmiņu Klubs” ar jauno sezonu STV Pirmā ēterā atgriežas svētdien, 4.septembrī un svin 19.gadu jubileju!

Interesanti fakti par “Māmiņu Klubu”:

-    TV raidījums vecākiem par bērniem, TV ēterā 19.gadu

-    Bez TV raidījuma “Māmiņu Klubs” ir arī jauno vecāku izglītības programmu veidotājs ar Vecāku Skolu Rīgā, Vīlandes ielā 1, kā arī 4 interneta portāliem (maminuklubs.lv un citās Baltijas valstīs), kā arī veido dažādus pasākumus ģimenēm un bērniem un sieviešu auditorijai (“Sieviešu Festivāls”, “Gatavi Mazulim”, “Māmiņu brokastis” u.c.).

-    Māmiņu Kluba Labdarības Fonds - atbalsts ģimenēm ar bērniem krīzes situācijās; t.sk. ukraiņu ģimenēm