Ne tikai māmiņa, bet arī SIEVIETE

Ne tikai māmiņa, bet arī SIEVIETE

16. Mar 2018, 12:39 Mar&Co Mar&Co

 

Pēc tā, kad ar dēliņu divi vien mājās pavadījām veselu mēnesi, man uznāca neliela depresija, biju nogurusi, vēlējos iziet sabiedrībā. 

Īstajā brīdī ciemos ieradās draudzenes, jo uzreiz izprata mani, tiklīdz pačīkstēju, kā jūtos. Un zināt, ko viņas man uzdāvināja Dzimšanas dienā? Masāžu!! Ā... gluži nolasīja manas domas. Kad es vispār pēdējo reizi biju uz kādu spa procedūru? Neatceros. 

Tiklīdz Marko tētis atgriezās no komandējuma, devos uz karsto akmeņu masāžu. Miers, nomierinoša mūzika, stunda tikai sev, bez bērna. Reizēm pat pietiek ar stundiņu. Zinot, ka nu tētukam priekšā brīvdienas, savu grafiku pakārtoju tam, lai tagad būtu mainītās lomās. Lai viņš būtu vairāk kopā ar dēlu, bet es ar draudzenēm. Piektdienas vakarā uzposos un devos ar draudzeni uz suši, vēlāk uz bāru pačalot un padejot. Vakars izvērtās ļoti interesants, un bija tik dīvaina sajūta, kad vakara gaitā uzrunāja vairāki vīrieši, cenšoties pievērst sev uzmanību. Biju aizmirsusi, kā tas ir. Domāju, ka tas ir tīri veselīgi un ceļ katras sievietes pašapziņu, ja arī citi tevi ievēro, pat tad ja mājās gaida vīrs.

Savukārt vakar ar citu draudzeni devos uz filmu “Brīvība piecdesmit nokrāsās”. Nu īsta sieviešu filma. Arī kino šķiet pēdējo reizi biju grūtniecības laikā. Pat staigājot pa centra veikaliem, jutos kā ekskursijā. Vēl pāris stundas, lai atslēgtos no ikdienas rutīnas un rūpēm par bērnu.  

Mīļās dāmas, veltiet laiku sev! Palūdziet vīram, omītēm, draudzenēm, lai pieskata bērnus, un dodieties atpūsties. Tas uzlādē!