Nav infekcijas slimību, ir infekcioza domāšana

Nav infekcijas slimību, ir infekcioza domāšana

18. Jun 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Psihisko un fizisko atkritumu uzkrāšanās, ķermeņa un dvēseles neattīrīšana noved pie kļūdām zemākā līmenī. Tad sākam aplami ēst, aprokot ēdienā savu stresu, un bloķējot vitāli svarīgus orgānus. Organisms savukārt pret to cenšas protestēt ar slimības simptomiem. 

Homeopāts Pāvels Naumovs atgādina, kādēļ attīrīšanās būtiska gan miesai, gan dvēselei, gan psihei.

Konsultējot un ārstējot pacientus, Pāvelam Naumovam nācies saskarties ar dažādām slimībām, un kā apgalvo homeopāts, viņš saskatījis zināmas likumsakarības.

„Visos gadījumos notika traucējumi dzīvības spēka kustībā, kuru bloķēja paši pacienti, pārkāpjot augstākos likumus.

Aplama domāšana, uzturs, kustības un elpošana lika ļaudīm izdarīt pašu spēkiem nelabojamus pārkāpumus pret savu veselību,” savos novērojumos dalās homeopāts.

Pāvels Naumovs atklāj, ka ļoti bieži no pacientiem nākas dzirdēt šādus paziņojumus: „Dakter: pie tā, ka es saslimu, ir vainojams vīruss (caurvējš, kaimiņš)!” „Darbā visi slimo, un lūk, arī es saslimu”.   

„Uz to es allaž atbildu, ka pludmali veido smilšu graudiņi, nevis otrādi. Tāpēc – kāds ir cilvēks, tāda arī apkārtne ap viņu vismaz simts metru rādiusā,” saka homeopāts.

Eksperimenta kārtībā Pāvels Naumovs mudina iztēloties to, ka caurvējā stāv desmit cilvēki, un tad jautā: „Vai visi desmit saslims?” Nē, ne visi, atbild ārsts.

„Saskaņā ar varbūtības teoriju, tikai 50%! Turklāt šī puse ļaužu saslims vai, pareizāk sakot, reaģēs dažādi: vienam aizsprostosies deguns, otram iesāpēsies jostas vieta, trešo piemeklēs galvas sāpes, bet ceturto sāks mocīt vemšana un caureja, un viņš centīsies sev iegalvot, ka viņam ir vēdera vīruss.

Lai man piedod kolēģi, taču viens no maniem skolotājiem runāja par to, ka nav infekcijas slimību, bet ir infekcioza domāšana! Daļēji viņam ir taisnība.

Dažādu vīrusu viļņi uzbrūk mums ik sekundi, taču vieni nez kāpēc slimo, bet citi – nē,” liek aizdomāties Pāvels Naumovs.

Homeopāts atgādina, ka mums par sevi jārūpējas un ar sevi jāstrādā nepārtraukti. Ir jāattīrās no problēmām, vienalga, ar lūgšanu, meditācijas vai psihoanalītisku procedūru palīdzību, ejot austrumniecisku vai klasisku ceļu. 

Attīrīšanās homeopātijā ir pats svarīgākais, un tas nepieciešams gan miesai, gan dvēselei, gan psihei. Tikai tad varam būt veseli!

Sieviešu Klubs

Kā tu sevi attīri no stresa un problēmām?