Nāk klajā jaunā Lindex kolekcija Pink Collection

Nāk klajā jaunā Lindex kolekcija Pink Collection

27. Sep 2016, 22:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai atbalstītu cīņu pret krūts vēzi, Lindex oktobrī laiž klajā savu jauno dizaina kolekciju, kurā 10% no mazumtirdzniecības cenas tiks ziedoti vēža izpētei.

 20160927124703-82515.jpg

Iepriekšējos gados Lindex ir sadarbojies ar tādiem starptautiskiem dizaineriem kā Missoni, Metjū Viljamsons (Matthew Williamson) un Žans Pols Gotjē (Jean Paul Gaultier), taču šogad Lindex kolekciju ir radījusi uzņēmuma dizaina komanda, un kolekcijas nosaukums ir Pink Collection.

„Mēs uzticējām saviem dizaineriem misiju radīt šī gada dizaina kolekciju, un rezultātā tapa Pink Collection — moderna, sievišķīga un konceptuāli spēcīga kolekcija ar rūpīgi izvēlētiem apģērbiem un aksesuāriem aizraujošā krāsu gammā. Tas ir fantastiski, ka šogad artavu cīņā pret krūts vēzi sniedzam ar mūsu pašu dizainu,” stāsta Annika Hedina (Annika Hedin), Lindex Dizaina nodaļas vadītāja.

Kolekcijā Pink Collection ir iekļauti 19 apģērbi un aksesuāri, kas ir darināti no mīkstiem adītiem un austiem audumiem aktuālākajās rudens krāsās, sākot no tumša burgundieša līdz maigi rozā tonim. Kolekcijā ir iekļautas arī rokassprādzes Pink Bracelet, no kuru pārdošanas visa gūtā peļņa tiks ziedota vēža izpētei. No ādas un metāla izgatavotā rokassprādze ir ražota Zviedrijā, izmantojot videi labvēlīgu krāsošanas tehniku.

20160927124723-56521.jpg

20160927124728-15571.jpg

Jau desmito gadu pēc kārtas Lindex atbalsta cīņu pret krūts vēzi arī Latvijā, nodrošinot ziedojumu vākšanas kampaņu oktobrī, kas pasaulē pazīstams kā krūts vēža apzināšanas mēnesis. Oktobrī saziedotie līdzekļi nonāks onkoloģisko pacientu atbalsta organizācijas “Dzīvības koks” rīcībā, kas visus saziedotos līdzekļus izmantos, lai palīdzētu sievietēm pēc krūts vēža atgriezties pilnvērtīgā dzīvē, saņemot psihosociālās rehabilitācijas programmu. Lai nodrošinātu rehabilitāciju, tiek veidots psihosociālās rehabilitācijas centrs, kurā ik gadu vairāk nekā 1000 cilvēku iegūs iespēju atgriezties pilnvērtīgā dzīvē. Papildus kolekcijai Pink Collection Lindex visos Latvijas veikalos pārdos arī Rozā lentīti, kas simbolizē cīņu ar krūts vēzi.

Lindex kolekcija Pink Collection būs pieejama Lindex veikalos un interneta veikalā lindex.com 6. oktobrī.    

Informācija par kampaņu Radošais direktors: Mūks Hanifaija (Mooks Hanifiah), Wednesday Agency Fotogrāfs: Kuneits Akeroglu (Cuneyt Akeroglu) Modeles: Aleka Veka (Alek Wek), Ešlija Greiema (Ashley Graham), Tonija Garna (Toni Garrn), Kendisa Hafina (Candice Huffine), Kora Emanuela (Cora Emmanuel) Stilists: Karolīna Ņūela (Caroline Newell) Matu sakārtojums: Andželo Seminara (Angelo Seminara) Grims: Džemma Smita-Edhausa (Gemma Smith-Edhouse)