Mūsu nelielās ģimenes iepirkšanās paradumi

Mūsu nelielās ģimenes iepirkšanās paradumi

10. Jan 2018, 14:02 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Parasti uz veikalu dodamies vienu reizi nedēļā, lai iegādātos preces nākamajai nedēļai, tādejādi ietaupot laiku un degvielas izmaksas. Mūsu iecienītākais un maciņam draudzīgākais veikals ir Maxima, vienīgais vēlētos lielāku preču klāstu (pie mums ir mazā Maxima). Kopš pērnā gada savā ikdienā esam ieviesuši ēdienkarti un līdz ar to vieglāk orientēties produktu klāstā, kas jāiegādājas veikalā. Dodoties uz veikalu līdzi ņemam nepieciešamo produktu un lietu sarakstu, kuru sastādām pēc produktu izvietojuma veikalā un līdz ar to ir garantija, ka tiks iegādātās visas nepieciešamās lietas.

Interneta veikalos iepērkamies salīdzinoši reti (ne vairāk par  trim reizēm gadā un ja tiešām prece nav pieejama mūsu pilsētiņā), jo ir gadījies pasūtīt preci pie negodprātīgiem preču pārdevējiem.

Pēc dabas esmu piesardzīga un apdomīgi tērēju naudu, jo uzskatu, ka labāk lai paliek pāri naudiņa, nekā tās pietrūkst. Arī atlaides mani neizsit no līdzsvara, jo  nepieciešamo produktu iegāde ir rūpīgi saplānota vairākas nedēļas uz priekšu. Pirms došanos uz veikaliem ar atlaidēm var iepazīties ‘’Paldies kontā’’.

Parasti iepērkamies piektdienās, jo brīvdienās veikali pilni ar cilvēkiem un darām to pirms bērna izņemšanas no bērnudārza, jo mazajam rakarim patīk visu apčamdīt un gribās noplēst skaistās preču zīmes. Tādejādi varam iepirkties bez stresa.