Mīlētas sievietes aicinājums – sejas masāža

Mīlētas sievietes aicinājums – sejas masāža

29. Oct 2013, 11:41 Dūla-Kristīne B. Dūla-Kristīne B.

Mīlētas sievietes tik labi izskatās tādēļ, ka viņām netrūkst glāstu. Arī seja ir jāmīl un arī sejai ir vajadzīgi glāsti jeb masāža.

Jebkurš patīkams dzīves mirklis spēj padarīt tavas acis spožākas un tevi skaistāku. Tā kā sejas masāža ir viena no patīkamākajām skaistumkopšanas procedūrām, tā noteikti efektīvi darbosies uz tavas ādas jaunības saglabāšanu.

Lai sieviete būtu skaista neatkarīgi no gadu un krunciņu skaita, ir jāatbrīvo prāts , jāatslābinās un jāizkustina saspringtie muskulīši, ļaujoties pieredzējuša kosmētiķa rokām.

20131029111555-91621.jpg

Tomēr, par sejas ādu jārūpējas arī pēc masāžas apmeklējuma. Āda ir kā lielas ģimenes mamma, kas vispirms rūpējas par bērniem un vīru u tikai tad atlicina laiku sev. Arī organisms visus saņemtos mikroelementus un vitamīnus pirmām kārtām nogādā dzīvībai svarīgiem orgāniem un tikai tad ādai, matiem un nagiem. Un tad pienāk brīdis, kad ādai gluži kā piekusušai mammai nav spēka par sevi parūpēties. Tāpēc tai vajag regulāras rūpes.

Ar masāžu seja jāpalutina trīs gadījumos: pirmkārt, ja vēlies uzlabot ādas elastību un asinsriti, aizkavēt sejas ādas novecošanu, otrkārt, kad ir nepieciešamas uzlabot pašsajūtu un, treškārt, lai samazinātu stresu.

Visbiežāk sievietes sejas masāžu izvēlas izskata dēļ. Lai nepieļautu, ka sejas āda ātri kļūst pelēka un savītusi, regulāras procedūras iesaku jau pēc 25 gadu dzimšanas dienas. Sejas masāža nav tikai sevis lutināšana, tā ir nepieciešamība.

20131029111646-26398.jpg

Sejas masāžā stingri ievēro tā dēvētās Langera, jeb sejas kopšanas līnijas. Lai pirksti slīdētu, masāža sagādātu labsajūtu un tās laikā sejas āda tiktu apgādāta ar dažādām minerālvielā,, vitamīniem un taukvielām, tiek izmantoti sejas masāžas sviesti vai dabīgas augu eļļas.

Patīkamā un relaksējošā procedūra ilgst 40-50 minūtes. Pēc tās jābūt viegli sasildītas ādas sajūtai un vēlmei uzsmaidīt visiem pretimnācējiem.

Cik bieži sev sagādāt šo prieku, atkarīgs no vecuma un ādas veselīguma. Sievietei, kas vēl nav nosvinējusi 35. dzimšanas dienu, pietiktu ar reizi mēnesī. Ja pašai šķiet, ka sejas āda kāro lielākas rūpes, var droši sejas masāžai atlicināt vairāk laika.

Labi, ja darbīga, ikdienā aizņemta sieviete spēj atrast laiku, lai dotos pie speciālista, kas parūpējas par viņas skaistumu. Slikti, ja viņa ik vakaru pārgurusi iekrīt gultā un nolemj, ka sev pievērsīsies rīt. Iemācīties sevi mīlēt – tā ir māksla!

Mīļās sievietes, atliciniet kaut nedaudz laika, lai ik rītu un vakaru spoguļa priekšā veiktu sev sejas pašmasāžu. Jau tas vien būs brīnišķīgi, ja sekojot sejas kopšanas līnijām, no rīta pamodināsiet savu ādu ar aukstu toniku, uzklāsiet dienas krēmu, savukārt vakarā uz attīrītas ādas uzklāsiet nakts krēmu.

It kā nekas īpašs, bet dažkārt pietiek ar dažiem sev atvēlētiem mirkļiem, lai sevī atkal sajustu daudz spēka un mīļuma.

20131029111722-41608.jpg

 

„Divdesmitgadnieces seja ir dabas dota. Trīsdesmitgadnieces seju ieskicē dzīve. Kāda tā būs piecdesmit gados, atkarīgs no jums.”

/Koko Šanele/

SKAISTUMKOPŠANAS PROCEDŪRAS MĀMIŅU KLUBĀ->>>