Metīšu slinkumu pie malas- aiziet SPORTLEX

Metīšu slinkumu pie malas- aiziet SPORTLEX

09. Feb 2019, 15:45 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Jauns gads.. Jaunas apņemšanās! Teikšu godīgi- katru gadu viena no apņemšanās piezīmēm ir SPORTOT! Es to parasti sāku arī īstenot.. pagājušo gad tā ilga precīzi divus mēnešus .. kaunos! Laikam neesmu diezgan apņēmīga, nu labi, negribēju skaļi to teikt, bet arī slinka.. atkal kaunos! 
Šogad, saprotot ka vajadzētu tomēr saņemties un sākt ne tikai sportot, bet tas nozīmē arī rūpēties par savu veselību, sapratu- es visdrīzāk atkal padotos, jo:
* ir slinkums


* līs lietus vai pārāk karsts laukā


* nav kompānijas

* nav pa ceļam


* utt .. !

Es noteikti pēc kāda laika atrastu jaunu ieganstu neturpināt!


Taču, izlasot MK (Māmiņu Kluba) vienu no rakstiem par SPORTLEX nodomāju- varbūt pamēģināt?! Bet kā lai šogad izturu ilgāk un sasniedzu mērķi kuru arī  beidzot spogulī var pamanīt? Varbūt pietiks skatīties uz to riepiņu kura pēdējo gadu un divus mēnešus neveiksmīgi dzīvo kopā ar mani?! 


Jā! Tiešām! Tā ir! 
Tieši pēc krūts barošanas pātraukšanas, kad Eliotiņš bija sasniedzis gada un divu mēnešu atzīmi sapratu, ka mums jābeidz šī “pupošānās” un pēkšņi mani pārsteidza neilgā laika sprīdī +6kg, kuri tagad jau atkal zīmīgo gadu un divus mēnešus “velkas” man līdzi! 
Pārtraucot krūts zīdīšanu absolūti nemainīju savus ēšanas paradumus un tie šobrīd ir atstājuši savus iespiedumus jeb aprises! Nu SKAĻI ( kāpēc skaļi, tūlīt paskaidrošu) esmu apņēmusies ar tiem cīnieties kopā ar SPORTLEX! 
Tātad, kāpēc skaļi? Jo esmu diezgan slinka, kā jau iepriekš minēju. Tāpēc, ja reiz esmu šeit ar šo padalījušies, noteikti būs kauns pēc mēneša pamest! 
Tākā Eliots ir jau 2.4gv un loģiski apmeklē bd (bērnu dārzu) tad, atsākot arī pašai darba gaitas, laiks un iegansti nesportot pat īpaši piepūloties nav tālu jāmeklē!

Vai strādājošās mammas piekritīsiet, ka sporta zāles izvēle, jeb atrašanās vieta ir ļoti svarīga?!

Viens no iemesliem kādēļ es pametu arī iepriekšējo sporta zāli bija arī darbiņa atsākšana! Lai gan, izvēlētā sporta zāle ir iepretim tieši manai mājai, redzu visu no viesistabas loga, taču, izņemšana no bd vai nogurums pēc darba dienas bija iemesls kāpēc nedoties uz trenažieru zāli, vai brīvais laiks nesakrita ar kāroto grupas treniņa laiku! 


Tāpēc, man ļoti iepatikās rakstiņš par SPORTLEX aplikāciju! 
Vai pamanīji šo rakstu? Ja nē, nedaudz padalīšos! 


Sportlex piedāvā vienā abonamentā izvēlēties un sportot vairāk kā 70 labākajos sporta centros! Un nē, tie nav tikai sporta centri Rīgā, tie ir arī Liepājā, Jelgavā utt. Vai neskan vilinoši? Tu noteikti vari atrast (ja vien gribi, šis tagad nevarēs būt mana slinkuma arguments) laiku un apmeklēt sev jebkurā laikā interesējošo treniņu vai grupas nodarbību! Šis ļoti atvieglo laika plānošanu! Piemēram- savai darba vietai tuvumā esmu atradusi un jau noskatījusi interesējošos treniņus formas atgūšanai! Tāpat, dārziņš ir man tuvu mājām, un lai tas atkal nebūtu iemesls nesportot, ar šo komplekso piedāvājumu es varu izmantot iespēju sportot arī citā Rīgas mikrorajonā! Super! Lasīju, ka aplikācijas lietošana ir varen viegla! Patiesi:

Padalīšos soli pa solim cik viegli ir sākt lietot SPORTLEX aplikāciju..
Sportlex aplikāciju var ielādēt savā viedtālrunī ik viens no google Play veikala

Kad aplikāciju esi veiksmīgilejuplādējusi savā viedtālrunī varam reģistrēties

SPORTLEX aplikāciju var lietot ikviens! Vari izvēlēties sev vēlamo valodu. 

Pati aplikācija ļoti pārskatāma. Lieliski var redzēt Sporta Klubu adreses, nodarbību grafikus katram centram, vari izveidot savus favorītus lai nav ik reiz jāmeklē starp visiem piedāvājumiem.

Pat abonamenta sākuma datumu Tu vari izvēlēties pati. Šeit lieliski ir pārskatāmi vienuviet visi pieejamie abonamenta veidi, cenas un ieguvumi. Neaizmirsti ierakstīt atlaižu kodu, ja nu tomēr nelasīji rakstiņu, ko ievietoja MK, tad pačukstēšu ka kods 30% atlaidei jebkuram abonamentam ir KONTR3X!! 

Kad maksājumu būsi veikusi , norādītajā epastā saņemsi ziņu lai apstiprinātu savu epastu un uzsāktu sportot un izveidotu savu profilu.. 

Tieši tik vienkārši ir beigt atrunāties un sākt izmantot Sportlex un vēl ar atlaidi! 

 

Es vēlreiz skaļi SEV saku- uz neredzēšanos mani “pēc barošanas” 6kg, šovasar es skaļi apņemos izvilkt divdaļīgo peldkostīmu un atgriezties pirmsdzemdību svarā, kāds mani veiksmīgi pavadīja pat pēc dzemdībām! 


Noteikti padalīšos kā man būs veicies un iespaidiem, protams, vai sportlex aplikācija darbojas tik vienkārši kā tas ir viņu aprakstā un cik vienkārši bija reģistrējoties. Kā arī, sekošu līdzi meitenēm, kuras tika izvēlētas šim projektam, iespējams pateiks kādu knifiņu aplikācijas izmantošanā.. Ceru, ka skaļi apņemoties man šoreiz izdosies!! 


Veiksmi man, un uz tikšanos citos kilogramos!

 
Sākšu ar 69kg! Uhh cik skaļi tikko sajutos izteikusies :)

laachukinsh laachukinsh 09. Feb 2019, 20:35

Malacis, lai izdodas! Mani arī tieši Sportlex motivēja atgriezties zālē un tikt pie smuka, vingra auguma. (Pašai smieklīgi - pirmajā reizē aizmirsu botas, otrajā dvieli, bet nekas, nākamā jau būs perfekta.) Kad beidzot izdosies kārtīgs treniņš, noteikti arī dalīšos. Iedvesmosimies. Es sāku ar 60kg. Aiziet, vasara nāk!