Mans 2016.gada kopsavilkums!

Mans 2016.gada kopsavilkums!

30. Dec 2016, 19:33 Lindinnna Lindinnna

Paliec sveiks 2016!


Tūlīt, tūlīt jau atkal gadu mija... Šajā laikā mēs vienmēr atceramies iepriekšejā gada notikumus un piedzīvojumus. Domājam, ko vajadzētu darīt savādāk un apņemamies dažādas jaunā gada apņemšanās..

Apdomājot kā man pagāja šis gads es varu no tā atvadīties godam, jo šis gads man tiešām ir atnesis pašu labāko un dievišķāko dāvanu, kuru es atcerēšos mūžam - manu mazo enģelīti. Neko labāku man  šis gads nemaz nespētu atnest. Pagājušais 2015.gads man atnesa manu mūža mīlestību un šis gads parūpējās, lai nu jau mums abiem katrs nākamais gads būtu pārsteigumiem un piedzīvojumiem pilns.

Piedzīvojums, ko atceros no šī gada bija Valentīndienas ceļojums uz Zviedriju, tā bija vajadzīgā atpūtas deva, ko vajadzēja mums abiem ar draugu no darba. Neesmu no tiem cilvēkiem, kas būtu daudz ko redzējusi un ceļojusi, tādēļ pat ceļojums uz Igauniju bija kaut kas atmiņā paliekošs. Jā, es tiešām nebiju bijusi mūsu kaimiņu valstīs un joprojām Lietuvā nē...(Iespējams šo iespēju man atnesīs jau 2017.gads :) )

Arī māmiņu klubs ir mans šī gada ieguvums, jo nekad agrāk nebiju šeit pat iegriezusies, bet pa TV raidījumus skatījos gan. :) Bet tiklīdz uzzināju, ka esmu stāvoklī šis portāls man ļoti daudz palīdzēja, šeit ir visa vajadzīgā informācija un ļoti foršas un izpalīdzīgas māmiņas. :)

Arī man pašai ļoti patīk piedalīties dažādās sarunu tēmās un palīdzēt kā vien es to varu. :) Tagad arī esmu uzdrošinājusies rakstīt savu blogu par savām pārdomām un izjūtām, kas arī ir ļoti liels notikums!

Paldies visiem maniem radiem, draugiem, kas bija man blakus, mani atbalstīja un priecajas par topošo ģimenes pieaugumu! Lai nākmais gads ir pilns ar mīlestību, prieku, veselību un patīkamu piedzīvojumu!!!!! Laimīgi!!!