Mana labsajūtas formula

Mana labsajūtas formula

28. Feb 2018, 15:05 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Labdien! Vēlos jūs iepazīstināt ar savu labsajūtu formulu un piereizes sev kā atgādinājumu nepazust šajā ikdienas pelēcībā. Pats galvenais ir labas domas un pozitīvas emocijas. ‘’Labsajūta ir tagadne, prieks par pašreizējo brīdi un spēja to izmantot pēc iespējas labāk.’’

Svaigs gaiss. Mēs ikviens zinām, ka svaigs gaiss ir nepieciešams, lai uzlabotu imunitāti, bet vai mēs ejam ārā. Man personīgi ik rīta pastaigas kopā ar suni sniedz labsajūtu. Pastaiga svaigā gaisā dot iespēju izvēdināt prātu un ķermeni.

Iespēja atjaunoties. Katram cilvēkam ik pa laikam ir vērts ‘’restartēties’’, jo ik pa brīdim ir nepieciešams uz lādēt savas baterijas. Tāpēc es rodu sev iespēju apstāties, ievilkt elpu un daru to, kas man uz doto brīdi nepieciešams-adīšana, pastaiga mežā, grāmatas lasīšana. Tas man palīdz noturēt labsajūtas balansu.

Kopābūšana. Kopābūšana ar saviem mīļajiem, tā ir mirkļa izbaudīšana un pareizs līdzvars starp darbu un atpūtu, kas ļauj sevi veltīt ģimenei un draugiem.

Pirts. Šajā aukstajā laikā tik vien prasās kā doties uz vienīgo siltuma un gaismas avotu – uz pirtiņu, kuras logā deg aicinoša gaismiņa, vēstot par omulību un mājīgumu.

Sveces. Tās dod siltuma, romantisma un skaistuma sajūtu. Tās jādzedzina bez nekāda īpaša iemesla. Dzīve un kopābūšana jāsvin arī ikdienā.

Mums šajā dzīvē ir jāatrod veids, kā dzīvot ar pozitīvu skatu arī tad, kad viss liekās pelēks un bezjēdzīgs.