Mamma nedrīkst slimot

Mamma nedrīkst slimot

01. Feb 2017, 11:10 FejuFeja FejuFeja

Ir kāda reklāma, kurā māmiņa atvainojas savam „darba devējam” bērnam, ka šodien nevarēs būt darbā, jo ir slima. Ar mani šīs dienas ir līdzīgi.

Vakar pamodos ar spēcīgām kakla sāpēm un visas dienas garumā jutu, ka paliek tikai draņķīgāk – kaulus lauž, acis drīz no sāpēm izkritīs, bet kakls tik sāpīgs, ka nevar pat norīt siekalas. Izdzīvoju visas iespējamās sajūtas – sākot no nežēlīgas salšanas līdz sajūtai, kad šķiet – tik karsts notikti ir ellē.

Ņemot vērā, ka baroju meitiņu, patlaban veselības uzlabošanai varu izmantot tikai dabas veltes. Tāpēc šķiet, ka pavisam drīz man asins vietā organismā riņķos tikai un vienīgi zāļu tējas un Faringospray.

Slimot pavisam noteikti nav forši. Tomēr šķiet, ka pat mana divus mēnešus jaunā mazulīte jūt – mammai tiešām ir draņķīgi, jo šī bija pirmā nakts, kad mazā nogulēja bez celšanās. Kā ap 23.00 aizmiga, tā modās vien ap 8.00. Jāteic, ka vienubrīd, kad, esot nedaudz pie veselā saprāta, pacēlu galvu un apjautu, cik ir pulkstenis un cik stundas mazā jau guļ bez autiņbiksīšu nomaiņas, biju pārbijusies, ka gulta noteikti pludos, jo autiņbiksītes diez vai būs gatavas tādai slodzei. Bet viss beidzās laimīgi, paldies par to Huggies!

Jā, mamma nedrīkst slimot. Jo bērnu prasības un pienākumu apjoms tikai tāpēc, ka sajūties kā staigājošs mironis, pavisam noteikti nemazinās. Viņi tāpat grib spēlēties, viņiem vajag ēst un pastāvīgu uzmanību.

Dēls jau praktiski izveseļojies, tagad ar vīrusiem cīnos es. Bet ļoti ceru, ka ar to arī vīrusu uzbrukums mūsu ģimenei beigsies.

Kādas zāļu tējas jūs izmantojat, lai atveseļotos?

 

FejuFeja FejuFeja 01. Feb 2017, 15:35

Sazvanījos ar doktorātu un nu gaidu ģimenes ārstes zvanu. Ar pašārstēšanos nodarboties laikam nebūtu prāta darbs.

princesemince princesemince 01. Feb 2017, 15:05

Ja kakls sāp angīnas virzienā, ir tāda laba zāle kā Tonsilgon N. Uz spirta bāzes, bet deva ir līdzvērtīga kaut kādiem 2ml alus, pusstundas laikā noteikti jau ir "iztvaikojis" no organisma, toties ārstē un absolūti neiedomājami labi noņem sāpes. Homeopātija.