Māmiņu kluba kongress-mums patika!

Māmiņu kluba kongress-mums patika!

24. Nov 2019, 20:32 mamma27 mamma27

Māmiņu klubs man ir kā ģimene.Kopā esam jau vairāk kā vienpadsmit gadus. Kamēr bērni bija mazi,šie pasākumi bija kā iespēja tikt ārā no mājas, sapucēties,uzzināt ko jaunu,satikt citas māmiņas...

Tagad bērni paaugušies,bet vēlme pēc komunikācijas nav mazinājusies.Kongress ir vieta,kur katru gadu apvienoju mirkli,kad varu parunāt ar kādu ārstu , apskatīt un uzzināt ko jaunu par produktiem, bet bērni tai pat laikā var paspēlēties, piedalīties konkursos,nogaršot kādus jaunus vitamīnus, izmēģinàt jaunas rotaļļietas.

Šogad izlasot programmu mūs uzrunāja bungu meistarklase,jo manam četrgadniekam patīk aktivitātes.Meita gribēja redzēt burbuļu šovu un atcerējās no citiem gadiem,,kad var spēlēties ar dažādām mantām, pagatavot pati ko jauku. Es izmantoju iespēju aprunāties ar pediatru uzzinot un apstiprinot jau zināmu imformàciju.Kā arī secināju,ka labi noskaidrot dažādu ārstu viedokļus.

Bērni priecājās par burbuļiem,jo abi tika uz skatuves un burbulī.Meitai paveicās un tika pie Lotes Helio stendā.Es veiksmīgi iegādājos dāvanu draudzenes meitiņai -koka rotaļlietās.Un vīrs secināja,ka bungas varētu mācīties abi bērni,bet diez vai kaimiņi būs priecīgi.

Lekciju tēmas man šoreiz nebija aktuālas,bet zinu māmi as,kuras tieši to dēļ brauca uz kongresu. 

Protams prieks,ka Māmiņu klubs rīko šādus pasākumus,jo lai arī šķiet,ka informācijas mūsdienās ir tik daudz, vienalga atrodas sievietes,kas ar daudzām lietām saskaras pirmo reiz,un māmiņu klubu uztver kā drošu informācijas avotu.