Māmiņu Kluba 13. septembra TV raidījuma lielajā intervijā - psihoterapeits Artūrs Miksons

11. Sep 2020, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šīs svētdienas raidījums būs ļoti īpašs, jo 13. septembrī Latvijā cieši, cieši samīļojam savus tētus, svinot Tēvu dienu. Šiem svētkiem par godu būsim veltījuši arī vairākus sižetus svētdienas raidījumā, arī lielo interviju veltot tētu būšanai.

Uzzini, par ko stāstīsim Māmiņu Kluba 13. septembra TV raidījumā!

Lielajā intervijā tiksimies ar psihoterapeitu Artūru Miksonu, lai runātu par tēva lomu ģimenē. Par to, cik tā ir nozīmīga, atbildīga un plaša, kā arī to, kā mēs, mammas, un paši tēti to savā ģimenē varam stiprināt.

Kopīgi ar Rimi Bērniem garšu ekspertu Normundu Baranovski pagatavosim sātīgas brokastis, no kurām nespēs atteikties neviens tētis, - kartupeļu pankūkas ar lasi!

Gaidību laiks, dzemdības sievietes organismam ir pamatīga slodze, tāpēc jāvelta laiks, lai organisms pēc piedzīvotā harmoniski atgūtos. Kā to darīt un cik ātrā laikā organisms atjaunojas, kopā ar Superbēbītes Odetas māmiņu Kristīni dosimies uzzināt pie speciālista.

Kad gaidi mazulīti, sarūpē bērniņam pirmās nepieciešamās lietiņas, kuru vidū ir arī autiņbiksītes. Mēs vaicāsim fizioterapeitei, kam jāpievērš uzmanība, izvēloties autiņbiksītes jaundzimušajam, kā arī meklēsim padomu, kā tās vispareizāk nomainīt.

Māmiņu Klubs kopā ar raidījuma vadītāju Rūtu turpina testēt dažādas lietas, vietas un pieredzi, šoreiz dodoties uz salonu "Siena", lai izmēģinātu jaunumu - tapeti, kas kalpo arī kā tāfele.

Rudens ir tik krāsains gadalaiks, tāpēc pelēcīgumu un drūmumu atbīdīsim tālāk, lai ļautos krāsainai modei. Kopā ar tēti un viņa meitiņām dosimies lūkot drēbes šim rudenim!

Tiekamies 13. septembrī

plkst. 9.20