Mājsaimniecībā noderīgas lietas

Mājsaimniecībā noderīgas lietas

11. Oct 2016, 22:03 lauvinja lauvinja

Pārskatot savas mājsaimniecības preces un pārdomājot to iegādi, nonācu pie secinājuma, ka laikam esmu izvēlīga būtne.

Universālās mājas kopšanas lietas – putekļu lupatiņas, stikla tīrīšanas lupatiņas, virtuves (plīts) tīrīšanas lupatiņu – savas labākās un efektīvākās draudzenes mājas kopšanai iegādājos no Norvex. Zinu, ka šobrīd mikrošķiedru lupatiņām ir liels piedāvājums, bet Norvex ir manās mājās pārbaudīta vērtība un pēc pāris reižu neveiksmīgiem citu firmu izstrādājumu iegādes, esmu atgriezusies pie Norvex. Šos iegādājos, ne tāpēc, ka eko, bet tāpēc, ka patīk. Starp citu – universālā lupatiņa + tīrs ūdens ir pilnīgi maģisks reklāmas līdzeklis spožo krānu spodrināšanai – viens, divi un viss spīd un laistās.

Ja jūsu mājās ir mazi mākslinieki, kuri mēdz nesankcionēti zīmēt uz virsmām, kur to nevajadzētu darīt, piem. plastmasas logu rāmjiem, tad lieti var noderēt maģiskā švammīte – dzēšgumija. Tādas ir ne tikai Norvex ražojuma.

20161011220037-44787.jpg

Vēl viens lieliskais līdzeklis no Norvex ir sportistiem domātais apavu smaku noņēmējs. Tas ne tikai palīdzēs traki svīstošo kāju īpašniekiem atsvaidzināt apavus, bet arī būs lielisks smaku neitralizētājs, ja automašīnā būs izlijis piemēram. piens. Pārbaudīts praksē!

20161011220104-86049.jpg

Tā  kā mūsu mājās ir cilvēks, kuram ir īpašas attiecības ar veļaspulveriem, jo no daudziem rodas nieze, šajā jautājumā esmu īpaši konservatīva – L abre vert ir mūsējais.

Līdzīgi ir ar trauku mazgājamo līdzekli, bet šajā jomā man tomēr patīk eksperimentēt pa laikam un labprāt izmēģinu ko jaunu. Mūsmājās tiek lietoti – Seal, Marine, Zilgme, Pur, Frosh.

Tā kā man nav super duper pašattīrošas cepeškrāsns, lietoju speciālu tīrāmo līdzekli no Amway. Lai arī Amway sevi pozicionē kā eko-šmeko, neviens līdz šim nevienu sertifikātu produkcijai par šo faktu nav spējis uzrādīt. Šis fakts man nepatīk, jo jūtos apmānīta no ražotāja, bet līdzekli kā tādu varu ieteikt ar tīru sirdsapziņu – gandrīz bez smakas un darbojas tiešām lieliski!

20161011220145-80475.jpg

Tualetes papīrs – topā ir Gritte, ko bieži vien var iegādāties par ļoti labu cenu, jo akcijas ir ik pa laikam it visos lielveikalos – laba cenas un kvalitātes attiecība!

Tualetes tīrīšanai lietoju Domestos apmēram reizi mēnesī. Visādus podā liekamos dezinfekcijas –smaržlietas nelietojam, jo man nepatīk sintētiskā smarža.

Ja mājās iemājojis vannas istabā pelējums, rekomendēju HG līdzekli, aizbaidījām uz neatgriešanos. Dikti kodīga smaka gan, lietoju,  kad māju pēc tīrīšanas bija iespējams kārtīgi izvēdināt.

20161011220223-88834.jpg

Glabāšanas kastes un maisus, miskastes maisus, salvetes, papīra dvieļus, vienreizējos traukus  pārsvarā pērku Jysk vai kādā no lielveikaliem.

Instrumentus, skrūves, nagļas un šāda veida lietas parasti pērkam Krūzā. Jo tas ir tuvākais  šāda veida veikals mājām. Ja vajag ko specifiskāku – meklējam Cenu klubā, Depo, K-Rauta.

IlvaV IlvaV 13. Oct 2016, 14:23

Tā brīnum- dzēšgumija visu izdzēš? No jebkuras virsmas? Un, ja, piekrītu, par Norwex lupatiņām-es tikai ar tām tīru māju-plīti, logus, virsmas, putekļus, kādreiz bija arī grīdai ar visu slotu, bet salūza vairākas reizes tas kāts - trīsrei man to kātu nācās mainīt (par garantiju gan), taču beigās apnika-kvalitāte neapmierināja. Bet varbūt es visu laiku par stripru spiedu uz tā kāta😃