Maija AKCIJA māmiņām: E-lekcijas par īpašu cenu līdz 31.maijam

Maija AKCIJA māmiņām: E-lekcijas par īpašu cenu līdz 31.maijam

28. May 2020, 00:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Varbūt jau esat novērtējuši Māmiņu Kluba Vecāku skolas platformu - E-lekcijas, kas piedāvā un turpinās piedāvāt mūsu iecienītākās lekcijas skatīties augstas kvalitātes video lekciju formā?

MAIJĀ īpaša akcija ar pazeminātām cenām līdz 31.maijam!

 Ej uz >>> e-lekcijas.maminuklubs.lv/

Piedāvājam noskatīties  5 top Vecāku skolas lekcijas no tādām speciālistēm, kā Diāna Zande, Klaudija Hēla un Sandra Lase.

•    Dzemdību pozu un elpošanas vingrojumu nodarbība.  1,30h gara nodarbība ar fizioterapeiti Klaudiju Hēlu. Video lekcija jeb praktiskā nodarbība “Dzemdību pozas un elpošanas vingrojumi” paredzēta topošajiem vecākiem, lai sagatavotos dzemdībām. Šos vingrinājumus un pozas vēlams praktizēt mājās ar partneri vai vienai, lai būtu gatavi tos pielietot dzemdībās. 
 

•    Mazuļu hendlings ar Klaudiju Hēlu - 1 h 20 min gara praktiska lekcija topošajiem un jaunajiem vecākiem par mazuļa aprūpi, ceļot, ģērbjot, pareizi turot;

•    Krūtsēdināšanas ABC ar Sandru Lasi - 38 min gara video lekcija ir paredzēta topošajām un jaunajām māmiņām, lai veiksmīgi uzsāktu un nodrošinātu krūts zīdīšanu savam mazulim, kā arī tiktu galā ar tipiskākajām problēmām zīdīšanā un rastu atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Šī lekcija ir pilnvērtīga daļa par krūts ēdināšanu dzemdību sagatavošanas programmā.

•    Otrā mazuļa ienākšana ģimenē ar Diānu Zandi (1 h 15 min) - šī ir viena no populārākajām Diānas Zandes lekcijām Māmiņu Kluba Vecāku skolā, kas tagad pieejama arī video lekcijas formātā. Noderēs vecākiem, kas gaida otru mazuli un vēlas harmoniskas attiecības ģimenē, kurā jau aug bērns. Psihoterapeites padomi par attiecībām ar bērniem mazinās stresu un greizsirdību, ģimenē ienākot jaunam mazulim!

•    Atvadas no autiņbiksītēm jeb podiņmācības ABC ar Klaudiju Hēlu (37 min) -  paredzēta vecākiem, kuru bērni sasnieguši to attīstības posmu, kad jau ir gatavi podiņam. Katram bērnam vecums, kādā viņš sāks iet uz podiņa, var būt atšķirīgs! Šajā video lekcijā ieskaties praktiskos fizioterapeites Klaudijas Hēlas padomos, kas būtiski atvieglos šo sarežģīto posmu - pāreju no autiņbiksīšu lietošanas uz podiņu.

E-lekcijas.maminuklubs.lv

Izmanto MAIJA akciju ar īpašām atlaidēm! Akcija spēkā no 22.05. - 31.05.2020!

Arī turpmāk šajā E-lekciju platformā pievienosim arvien jaunas e-lekcijas dažādām māmiņu/tētu interešu grupām. Šādu soli spērām arī tāpēc, ka daudzi ārvalstīs dzīvojošie vecāki vai tie, kas nevar ierasties klātienē Rīgā, mums ir jautājuši pēc iespējas dzemdību sagatavošanu,mazuļu aprūpi, audzināšanas jautājumus skatīt online režīmā!

Epidēmijas laikā Māmiņu Kluba Vecāku skolas klātienes kursi daļa pāries online tiešraides režīmā - dzemdību sagatavošanas kursu lekciju cikls un vēl dažas populārākās nodarbības, kas paredzētas tuvākajās nedēļās.

Tava Māmiņu Kluba Vecāku skola