Lūpas!

Lūpas!

28. Mar 2013, 16:39 engellis1 engellis1

 

 

Sveiciens, saulainajā ,zaļajā ceturtdienā! :)

Pirms sākt rakstīt atbildes uz jautājumiem, gribēju teikt, ka konkursa sākumā -doma, ka varbūt varēs iegūt lūpu pārvērtības, bija arī tas, kas mani pamudināja piedalīties visas šīs 3 nedēļas. Tādēļ, ar prieku padalīšos ar savu "lūpu stāstu".

1. Vai tev patīk tavu lūpu forma un apjoms? Kāpēc?

Jā, man patīk mana lūpu forma un apjoms, jo, manuprāt, viņas ir proporcionālas manai sejai. Taču, kad uzvelk ar lūpu zīmuli līniju, manas lūpas iegūst vēl labāku izskatu un vēl vairāk izceļ mani.

2. Pastāsti, lūdzu, kā tu rūpējies par savām lūpām: vai lieto kādu sviestu, speciālu balzāmu lūpām, higiēnisko lūpu krāsu utt.

Vismaz 1X mēnesī es cenšos veikt lūpu pīlingu, ko pati sataisu no cukura+vīnogu kauliņu eļļa, pēc tam lūpas sasmērēju ar bišu vaska produktu "Proposept" -ļoti labi klājās un nav sajūta, ka visu laiku jāatjauno, lai lūpas būtu aizsargātas. Kā arī ikdienā vēl lietoju Lūpu balzamu ar rožu ēterisko eļļu. Bet kad nav abi šie produkti, vai dziļi, dziļi somā noklīduši, tad sausas lūpas glābj Locittane lūpu spīdums.

Šeit arī pievienoju bildi, kur redzami mani ejošākie kosmētikas produkti manām lūpām.

20130328155957-88628.jpg

3. Vai lieto lūpu krāsu? Ja jā, tad kādai krāsai dod priekšroku. Parādi savu lūpu krāsu, lūpu spīdumu arsenālu.

Jā, es lietoju lūpukrāsas.


Visiemīļotākā krāsa man ir tumši rozīgie toņi, kā lūpukrāsa, kas atrodas pa vidū sarkanajām.

Uz svētkiem krāsoju arī klasiski sarkanās lūpas, taču ikdienā pārsvarā šo dabiski rozīgo, vai arī koraļkrāsas lūpu spīdumu.

4. Ja lieto lūpu zīmuli, parādi un pastāsti tā stāstu: kur iegādājies, vai esi apmierināta, vai kādreiz lietoji citu zīmuli, cik ilgi tavs pašreizējais zīmulis turas uz lūpām.

Es jau daudzus gadus lietoju lūpu zīmuli, jo kā jau rakstīju man patīk kā izskatās mans koptēls ar novilktu lūpu līniju.
Tagadējo lūpu zīmuli es iegādājos no AVON, jo patīk zīmuļa tonis. Taču diemžēl NEVIENS zīmulis :( mani nav apmierinājis ar noturību vai pērkot dārgākus vai lētākus zīmolus. Tagadējās zīmulis uz lūpām labi, ja noturas pāris stundas, jo es pavasarī  regulāri cenšos dzert ūdeni un rezultāts tam ir glāžu maliņa rozā, bet manas lūpas, bez "ietērpa" :)

Kādreiz lietoju brūnus zīmuļus, arī bildē ir redzams brūnais zīmulis no Dzintars.

5. Vai esi veikusi kādas manipulācijas ar lūpām (permanentais make-up utt.)? Parādi un pastāsti par šo pieredzi. Ja neesi neko tādu darījusi, uzraksti, vai ir bijušas domas par šo tēmu, un uzraksti, kāpēc savas vēlmes neesi piepildījusi.

Nē, neesmu veikusi. Par permanento make-up un tieši lūpām, esmu jau domājusi ļoti ilgi. Jo manai pirmajai vadītājai bija tieši lūpu permanentais grims, kurš bija ļoti kvalitatīvi izveidots, kā arī lieliski piestāvēja un tad arī nodomāju, ka sev arī tādu vēlos. Sākotnēji, kad tikko sāku par to interesēties šāda skaistumkopšanas procedūra maksāja ļoti daudz. Vēlāk izlasīju par negatīvajām pieredzēm, taču tagad skatoties šos darbus, bailes ir zudušas.

6. Vai vari jau iztēloties, kādas lūpas tu gribētu? Parādi mums bildēs savas ieceres!

Es ļoti vēlos dabiski rozīgas lūpas, bet tajā pašā laikā, kas izceļas.


No pieredzes veidojot grimu ir ļoti grūti izveidot dabisku, bet efektīvu un to es vēlos iegūt ar permanentā grima palīdzību.

Šeit daži attēli :

2.attēls ir tas, kādas es iztēlojos savas ideālās lūpas.

7. Nofotografē savas lūpas un parādi, kā tās izskatās tagad, BEZ MAKE-UP, un ar ikdienas MAKE-UP, ja tu tādu lieto.

Šeit BEZ MAKE-UP

20130328162908-80570.jpg

Šeit ar lūpu zīmuli:


20130328163023-49656.jpg


Un šeit jau uzkrāsota lūpu krāsa.

20130328163135-23761.jpg

8. Uzraksti, kāpēc vēlētos laimēt šo nedēļas balvu.


Kā jau rakstīju par lūpu permanento grimu esmu domājusi jau sen, kā arī sākotnēji šajā konkursā piedalījos ar domu, ka iespējams būs arī lūpu pārvērtības.

Es vēlētos vinnēt šīs nedēļas balvu, jo es tik ļoti vēlos izdzert glāzi ūdens un redzēt, ka tā ir caurspīdīgi tīra, bez rozā skaistu lūpu nospieduma un paskatoties spogulī redzēt, ka lūpas ir ideālas un nav  nepieciešams pilnīgi neko pielabot.

L.

Projekts "PIRMS un PĒC": trešais uzdevums

20130311092905-36194.jpg

www.pmc.lv