Līgo mielasta recepšu konkurss: Laimē grozu ar labumiem no Dobeles dzirnavnieka!

Līgo mielasta recepšu konkurss: Laimē grozu ar labumiem no Dobeles dzirnavnieka!

24. Jun 2020, 08:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētki nāk, svētki nāk, ko celsi svētkos galdā? Tev noteikti krājumos ir daudzas gardu ēdienu receptes, kas piemērotas Līgo mielastam, tāpēc dalies ar tām un, iespējams, tieši tu laimēsi praktisku un garšīgu balvu no "Dobeles dzirnavnieks"!

Līgo svētkos radi un draugi noteikti novērtē tevis ceptos gardos pīrāgus vai arī zemeņu rausi, varbūt tu pati sien Jāņu sieru, esi atklājusi foršu salātu recepti vai, kas zina, gatavo pasaulē gardāko šašliku. Daudz nekavējies un piedalies konkursā jau tagad!

Kā pievienot savu recepti?

  • Pieslēdzies Māmiņu Klubam vai arī piereģistrējies.
  • Lapas augšējā labajā stūrī klikšķini uz pogas "Iesūti rakstu".
  • Izvēlies kategoriju "Sievietēm" un atslēgas vārdus "Gardas-receptes".
  • Uzraksti recepti, norādot ēdiena pagatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas, pagatavošanas procesu, neaizmirstot pievienot arī fotogrāfijas.
  • Kad tas izdarīts, klikšķini uz podziņas "Saglabāt rakstu" un pēc pavisam neilga brīža tava recepte būs redzama visiem Māmiņu Kluba apmeklētājiem.

Atceries! Tu vari pievienot neierobežotu skaitu recepšu un, lai palielinātu savas iespējas laimēt, raksti receptes arī Māmiņu Kluba Facebook lapā pie konkursa ieraksta!

KONKURSA BALVA

DĀVANU GROZS NO "DOBELES DZIRNAVNIEKS"

Uzvarētāju noskaidrosim un paziņosim 26.jūnijā, izskatot visas iesūtītās receptes gan Māmiņu Kluba portālā, gan arī mūsu Facebook lapā.