Ķermeņa masāža
20.05 15:30-16:30
Izpārdots
Sastāvdaļas:
250g miltu,
1 tējkarote cepamā pulvera,
3 olas,
200g cukura,
vanilīncukurs,
1 citrons,
1 ēdk. kakao
250g sviesta
Rotāšanai: 100 g tumšās šokolādes, pūdercukurs
Pagatavošana:
Miltus izsijā, sajauc ar cepamo pulveri. Sviestu sajauc viendabīgā masā, pa vienai pievienojot olas dzeltenumus, cukuru, vanilīncukuru un citrona sulu. Var pievienot arī sarīvētu citrona miziņu.
Sviesta masu sajauc kopā ar miltiem un stingrās putās saputotiem olu baltumiem.
Ar sviestu vai taukiem izziestā kēksa (jēra) veidnē lej masu un cep 180 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 1 stundu.
Jēriņu pēc izcepšanas grezno ar izkausētu tumšās šokolādes masu un pārbēr ar pūdercukuru.