Lasis avokado- koriandra krēmā

Lasis avokado- koriandra krēmā

25. Mar 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laša steiku iemarinē laima sulā un citronzālē, cep uz pannas ar visiem garšaugiem līdz gatavībai. 

·         Laša fileja 160 gr.

·         Laims 40 gr.

·         Citronzāle 10 gr.

Seleriju, šalotes sīpolu, ķiploku apcep katliņā, pievieno ingvera sakni un kokosriekstu pienu. Kad masa sāk vārīties, jāpievieno avokado, svaigs koriandrs un gurķi. Viss jāvāra pāris minūtes un pēc tam jāsablenderē krēmīgā masā.

·         Sāls, pipari pēc garšas

·         Selerijas kāts 30 gr.

·         Šalotes sīpoli 50 gr.

·         Ķiploks 5 gr.

·         Avokado 100 gr.

·         Ingvera sakne 5 gr.

·         Citronzāle ½ gab

·         Kokosriekstu piens 50 gr.

·         Svaigs koriandrs 10gr.

·         Gurķis 40 gr.

Uz pannas olīveļļā apcep Pokčoja salātu lapiņas

·         Pokčojs  200gr.

Gatavos produktus kārto uz šķīvja, dekorē ar svaigu koriandru, zaļumiem un sakņaugiem.