Laimē svētku eglīti no "Egļu serviss"!

Laimē svētku eglīti no "Egļu serviss"!

30. Nov 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aizsākoties Adventes laikam, šķiet, ka dienas līdz Ziemassvētkiem rit aizvien straujāk. Viena svecīte vainagā, jau otra... un pavisam drīz Ziemassvētki, kad visās mājās smaržos pēc eglītes un pašu ceptajām piparkūkām.

Lai šogad atkristu rūpes par eglītes gādāšanu, piedalies Māmiņu Kluba konkursā, jo, iespējams, tieši tu laimēsi savu svētku eglīti no "Egļu serviss"! Uzvarētājs varēs izvēlēties kādu no "Egļu serviss" kuplajām un smaržīgajām Latvijas eglītēm!

Kā piedalīties konkursā? Pavisam vienkārši!

  • Nāc uz Māmiņu Kluba Facebook un/ vai Instagram lapu;
  • Komentāros pie konkursa ieraksta pastāsti, kādas ir Ziemassvētku eglītes rotāšanas tradīcijas jūsu mājās? Varbūt gadu no gada izmantojat vienus un tos pašus rotājumus, varbūt ik gadu gatavojat tos paši, vai arī jūsu eglīte rotājas ar pašceptām piparkūkām? Priecāsimies, ja padalīsies arī ar bildēm, kurās svētku rotā redzama jūsu iepriekšējā eglīte.
  • Seko arī Māmiņu Kluba un Egļu serviss lapām!

PIEDALIES KONKURSĀ

FACEBOOK un/ vai INSTAGRAM

BALVA

Gan starp Facebook, gan starp Instagram konkursa dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo. Katrs no tiem varēs izvēlēties

Latvijas eglīti saviem svētkiem no

EGĻU SERVISS

SIA Egļu serviss jau vairāk kā 25 gadus audzē un piedāvā skaistākās Ziemassvētku egles. Neizejot no mājām, iespējams pasūtīt Latvijas, Nordmann un sudrabegles, egļu zarus, statīvus, Adventes vainagus, kā arī piegādi, uzstādīšanu un demontāžu pēc svētkiem. 

www.egluserviss.lv

Latvijas eglītes ir izmērā no 1.50 m līdz 2.00 m (uzvarētājs pats varēs izvēlēties savas eglītes izmēru). Tās ir kuplas, formētas un smaržīgas. Laimēto balvu uzvarētējs varēs saņemt pie lielveikala Sky, Krasta ielā, Rīgā.