Labdarības fonda izsole! Skat, kādas dāvanas!

Labdarības fonda izsole! Skat, kādas dāvanas!

09. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdien, 9. decembrī, plkst. 18:00 satiksimies Māmiņu kluba Facebook tiešraidē, lai apmainītos labām domām un vēl šajā gadā izdarītu vienu labu un kārtīgu darbu, piedaloties Māmiņu kluba Labdarības fonda izsolē. 

Ziemassvētku dāvanas - ļoti aktuāls temats šobrīd ikvienā mājā, tāpēc, lai Tev nebūtu ilgi jādomā, mēs kopā ar saviem draugiem esam sarūpējuši krāšņu dāvanu piedāvājumu!

Izsolē var piedalīties ikviens, kurš pirms šiem Ziemassvētkiem ir nolēmis paveikt ko labu! Atbalsts Māmiņu kluba Labdarības fondam, iegādājoties dāvanas Labdarības izsolē, ir iespēja paveikt divus darbus vienlaikus. 

  1. Laicīgi atrast īpašu Ziemassvētku dāvanu saviem mīļajiem 
  2. Palīdzēt māmiņām un mazuļiem krīzes situācijās
Lūk, ieskaties, kādas *dāvanas Māmiņu kluba Labdarības fonda rūķi ir sarūpējuši šajā izsolē! 

*Neatkarīgi no katras izsoles dāvanas faktiskās vērtības, izsoles sākuma cena būs 5 eiro un atvēlētais laiks solīšanai - 5 minūtes! Dāvanu iegūsi pat, ja solītā cena būs zemāka par dāvanas faktisko vērtību! 

1. Pufs no Pufi Latvija - Labākais Tavai atpūtai!

Izsolē varēsi iegādāties mūsu draugu Pufi Latvija sarūpēto, ikvienas mājas ērtāko sēžamo - pufu. Tas noteikti papildinās ne tikai Tavas mājas interjeru, bet būs viena no vietām, par kurām cīnīsies visi ģimenes locekļi. Jo pufu ērtums, noteikti, ir tā garantijas zīme. ĒRTI, LABI UN NODERĪGI! 

Katrs sēžammaiss tiek šūts individuāli un ir 100% roku darbs. 
Sēžammaisus darina un šuj latviešu meistari, ieliekot tajos pozitīvas domas un laba vēlējumus, piešķirot sēžammaisiem labu auru! 

2. LEGO DUPLO - Manas pirmās emocijas 

Palīdziet savam mazulim iemācīties atpazīt un saprast dažādas emocijas kopā ar šiem košajiem, saliekamajiem tēliem no LEGO® DUPLO® klučiem, kas īpaši radīti, lai būtu interesanti un droši mazajām rociņām. Pagrieziet divpusējos sejas klucīšus, lai izpētītu dažādas grimases, bet no divpusējiem stāstu klucīšiem radiet savu pasaku par noskaņojumiem un jūtām. Rotaļājoties ar šiem krāsainajiem klucīšiem, stundas paskries nemanot, turklāt attīstīsies bērna valodas prasmes.

3. LEGO DUPLO - Mans pirmais dzīvnieku klucīšu komplekts

Mazuļi varēs aizrautīgi būvēt paši savu dzīvnieku vilcienu ar LEGO® DUPLO® komplektu 10863 "Mans pirmais dzīvnieku klucīšu komplekts". Palīdziet viņiem sašķirot klucīšus pēc krāsām un būvēšanas laikā stāstiet par katru attēlā redzamo dzīvnieku: zilonis, kam snuķis kā slidkalniņš, krokodils ar atplestiem žokļiem, lauva ar atvērtu muti, žirafe ar lokanu kaklu un balts putns. Košie un lielie DUPLO® klucīši ir īpaši radīti, lai būtu interesanti un droši mazajām rociņām, turklāt tiem ir ērta uzglabāšanas kaste.

4. Lai pilni vēderi ar MILZU pārslām. 

Labdarības fonda izsolē būs iespēja sarūpēt veselīgu un gardu dāvanu visai ģimenei, proti - MILZU pārslas lielā daudzumā - tagad un uzreiz! Lielā kaste, kurā atradīsi 8 gardumiem pildītas brokastu pārslu kastes, iespējams kļūs par Tavām, ja piedalīsies izsolē! 

Kāpēc MILZU! pārslām jānonāk Tavās mājās? Dažas no MILZU! brokastu pārslu labākajām īpašībām: 

  • Bez E-vielām
  • Bagātīgs šķiedrvielu avots
  • Tikai dabīgas izejvielas
  • Nav pievienotas taukvielas
  • Ļoti garšo bērniem 

5. Bērnu šūpuļzirdziņš kā bērnībā – OJĀRS 

Lai gan mūsdienās ir pieejamas tik daudz un dažādas rotaļlietas, tie vecāki, kuri savā bērnībā ir izbaudījuši šūpošanās priekus uz koka zirdziņa, spēs novērtēt tā unikālo spēju radīt sentimentālas atmiņas un prieku bērnā, kuram šāds prieks tiek dots. Koka zirdziņš ir absolūti klasiska vērtība, kurš nokļūstot zem kāda bērna eglītes, ar lielu sarkanu banti pušķots, noteikti radīs smaidu ikviena klātesošā sejā. Mums ir milzīgs prieks, ka šis, mūsu bērnības brīnums, arī mūsdienās ir pieejams un šajā gadījumā, iepriecinās ne tikai tā jauno saimnieku, bet arī ģimeni, kurai būs iespējams palīdzēt, pateicoties ziedojumam.

6. Saposies svētkiem, kopā ar KleitasTev - Taviem īpašajiem svētkiem

KleitasTev tas nav kleitu veikals, kurā Tu vari iegādāties kleitu, kurā vienkārši labi izskatīties. KleitasTev ir vieta, kurā mājo cilvēki ar plašu un atbalstošu sirdi. KleitasTev ir veikals, kurš izdzirdot par iespēju piedalīties Labdarības fonda izsolē, ne mirkli nešaubījās, ka tas ir jādara. Tāpēc - kādai māmiņai, sievai, iespējams meitai - būs brīnišķīga iespēja izsolē iegūt savā īpašumā kleitu pēc savas izvēles no veikala KleitasTev. Nekādu noteikumu vai ierobežojumu - piedalies izsolē un pēc tam dodies uz Lāčplēša ielu 37, lai pielaikotu savu īpašo svētku tērpu un dotos ar to mājās! 

7. Yappy Kids komplekts mazulim  - AloeVera sedziņa un spilvens

Sega un spilvens "Yappy AloeVera" ir speciāli izstrādāts lietošanai mazuļiem no maza vecuma (sastāvs un biezums). Parēdzēts bērnu gultas veļai: 100x130cm, 38x55cm. Audums: elpojošs poliesters ar AloeVera šķiedrām. Pildījums: elpojošs poliesters. OEKO TEX sertifikāts. Var mazgāt veļas mazgāšanas mašīnā 60grādu temperatūrā. Par to, kā izvēlēties atbilstošu gultas veļu mazulim, vari lasīt arī šajā blogā. 

8. Dāvana no sirds. Dāvana no NUK. 

Mēs apzināmies, ka dzīvība ir vissvarīgākā lieta, kas mums pieder. Kaut tik uz laiku, reizēm ne tāda kā velamies, bet pieder. Arī šis stāsts ir par dzīvēm un iespēju dzīvot. Māmiņu kluba Labdarības fondā ik dienas tiek uzklausīts stāsts par to, ka ir kāds, kas vēlas dzīvot, bet viņam kāds traucē. Iegādājoties Labdarības izsolē NUK sarūpēto dāvanu, Jūs noteikti iegūsiet ārkārtīgi vērtīgas lietas savam mazulim, bet svarīgākais, ko Jūs izdarīsiet - Jūs palīdzēsiet. Sapratīsiet un atbalstīsiet! 

9. Dāvana – Gastronomijas institūta meistarklasesdāvanu karte

Gastronomijas Institūtā gandrīz ik dienu notiek konditorejas meistarklases dzīvespriecīgiem cilvēkiem. Meistarklases notiek grupās no 6-12 personām. Ir atsevišķas meistarklases latviešu un krievu valodā. Bērni līdz 12 gadu vecumam piedalās meistarklasēs kopā ar vecākiem bez papildus maksas. Meistarklases procesā tiek izmantots tipisks mājas virtuves aprīkojums.

10. Īpaša dāvana, īpašai ģimenei - apģērbu komplekts no NewYOU 

Ietērpiet savu ģimeni svētku sajūtās jeb pagatavojiet jau sen kārotos "ģimenes" vai mammas - meitas, tēta-dēla komplektiņus. Aģentūra NewYOU dāvinās iespēju Jums izvēlēties dizainu un pagatavos komplektu 4 Jūsu ģimenes locekļiem, pēc Jūsu izvēles!  Tā ir brīnišķīga sajūta ietērpties svētkos sajūtās un darīt to visiem kopā! 

  • Krāsas - daudz un dažādas.
  • Dizains - No Ziemassvētku tematikas līdz ģimenes vērtību atspoguļojumam. 
  • Džemperis vai T-krekli visai ģimenei? - Tas lai paliek Tavā ziņā! 

11. MFD Veselības grupa dāvana -  Esi Vesels! 

Nu kurš gan cits, ja ne Tu pats un labākie speciālisti, varēs parūpēties par veselību. Šī, iespējams būs brīnišķīga dāvana, kuru varēsi izmantot, lai, ne tikai justos labi, bet arī pārliecinātos par to, ka ar Tavu veselību viss ir vislabākajā kārtībā. Dāvanā, ko varēsi iegādāties izsolē būs atrodami speciālie piedāvājumi, Vingrošanas paklājiņš un citas, īpaši Labdarības fonda izsolei sarūpētas dāvanas - vienā! 

12. Apstādini savas ģimenes laimīgākos mirkļus, ģimenes fotosesijā, ko dāvina NataFoto

Vai spējat iedomāties vēl patīkamāku lietu par jaukām un prieka pilnām atmiņām? Iemūžiniet tās kopā ar NATA FOTO. Ģimenes, bērnu vai gaidību fotosesija 80 eur vērtībā plašajā Nata-Photo fotostudijā. Fotosesijas ilgums ~1h (izņēmums jaundzimušā fotosesija, kas noteikti būs ilgāka, 2-3h un ir iekļauta šajā cenā). Studijā ir dažādi aksesuāri: audumi, rotaļlietas un apģērbi pašiem mazākajiem modeļiem. Brīnišķīga dāvana visai ģimenei! 

BET TAS VĒL NAV VISS! 

Katrs, kurš Māmiņu kluba Labdarības fonda izsolē iegādāsies kādu dāvanu sev vai savai ģimenei, papildus saņems īpašu sveicienu CATRICE dekoratīvo kosmētiku un šokolādi RED

Visa Labdarības izsoles laikā iegūtā naudas summa tiks izlietota TIKAI Māmiņu kluba Labdarības fonda mērķu sasniegšanai – proti, palīdzības sniegšanai māmiņām un mazuļiem, kuri nonākuši krīzes situācijās!

Māmiņu kluba Labdarības fonda darbību vari atbalstīt ik dienas, zvanot uz ziedojumu tālruni 90067000 (Maksa par zvanu 1.42 eiro)

VAI

Ziedojot Māmiņu kluba Labdarības fonda ziedojumu kontā:

MĀMIŅU KLUBA LABDARĪBAS FONDS

Reģ.Nr. 40008273324

norēķinu konts LV27UNLA0055000548342

Tikai kopā mēs varam paveikt vairāk un tikai kopā mēs varam sadoties rokās.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Dec 2018, 15:51

Gan jau būs arī vēl kādi pārsteigumi!

Cielavinna Cielavinna 06. Dec 2018, 08:00

Prieks, ka šoreiz solāmās preces ir vairāk un interesantākas.