L’Occitane- vairāk kā vienkārši zīmols!

L’Occitane- vairāk kā vienkārši zīmols!

14. Mar 2023, 19:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

L’occitane pirmsākumi meklējami Provansas saulainajos laukos, kas pielieti ar reibinošo lavandas aromātu, pikanto rozmarīnu, saldi izsmalcināto mandeli un saules pielietā Korsikas krasta dievišķi smaržīgo, mūžam nevīstošo salmeni.

Grezno aromātu un samtaino tekstūru ķermeņa kopšanas produkti pārvērtīs Tavus vannas un dušas rituālus par īpašu brīdi. Kā arī, protams, nedrīkst aizmirst par skaistu un veselīgu sejas ādu.  Izvēloties piemērotus ādas kopšanas produktus. L'Occitane ir radījis īpašus produktus, pielāgotus katra ādas tipa vajadzībām, lai palīdzētu sniegt ādai nepieciešamās rūpes, to mitrinot, barojot un atjaunojot.

Sieviešu festivālam esam sagatavojuši īpašu atlaižu piedāvājumu, pārsteigumus un balvas, kas ievedīs Jūs L’Occitane pasaulē!

Festivāla laikā būs pieejama profesionāla sejas ādas diagnostikas ierīce, kas ļaus noskaidrot sejas ādas tipu, ādas mitruma līmeni, sebuma līmeni, pigmentācijas daudzumu, grumbiņu dziļumu, ādas jutīgumu un poru lielumu. Rezultāti ļaus neapmaldīties produktu sortimentā un Jūs varēsiet noskaidrot, kuri produkti paredzēti tieši Jūsu sejas ādai! Un šis viss pilnīgi bez maksas!

Tiekamies?

TIEKAMIES SIEVIEŠU FESTIVĀLĀ 25. MARTĀ!

BIĻETI UZ FESTIVĀLU IEGĀDĀJIES BEZRINDAS.LV

SIEVIEŠU FESTIVĀLA PROGRAMMA