Iesaki labāko slingu!

02. Jan 2014, 20:13 lavrinja89 lavrinja89

Sveikas māmiņas! gribēju jautāt, kādas firmas vai markas slingu labāk iegādāties un lietot, jo jūtu ka tas būs nepieciešams turpmākai manai un dēliņa aktīvai darbībai!

Būsim ļoti pateicīgi par jūsu ieteikumiem ,viedokļiem un spriedumiem :)

zacc zacc 03. Jan 2014, 10:09

Staigāju ar slingu ārā arī tagad šad tad (sīkulis ratos ar mieru tikai uz gulēšanu, a ja man vajag citā brīdī kaut kur iet, tad sienu slingā); bērnu sienu zem mēteļa, uzvelku viņam zeķbikses, bikses, bodiju, adītu jaciņu un cepuri, kas kārtīgi nosedz ausis (t.s. ķivercepuri), un kājās noteikti vajag siltus zābaciņus - var gādāt speciālus, bet es noņemu no ziemas kombinezona. Ja vēsāks, uzvelku vēl vilnas zeķītes un tad tos zābaciņus.

zacc zacc 03. Jan 2014, 01:13 latlati

10 minūtes gluži nav, bet, manuprāt, gatavot un uzkopt ar bērnu slingā - nu, man tas nešķita ērti. Un mans bērns slingā kļuva ļoti mierīgs un gulēja ļoti labi, taču - tiklīdz apsēdos, tā uzmodās. 2 h būt dzīvoklī un neapsēsties - sorī, nespēju 😀 Taču vasarā staigāt tā pa āru man ļoti patika.
Uz īsu brīdi slingā siet bērnu (lai kko atnestu, aiznestu, ielietu) nav tā vērts. Protams, tas tikai manuprāt. Viedokļi ir dažādi 😀

Var mierīgi pirkt lietotu, būs lētāk. Es ebay 2 jau esmu iepirkusi, abi ļoti labi, jo tāds audums ir nenovalkājams.

lavrinja89 lavrinja89 02. Jan 2014, 21:56 ulula

tiešām liels paldies par info.. izpētīšu, ja radīsies kādi jautājumi tad vērsīsos pie tevis 😀