Kur svinēt dzimšanas dienu?! Pica Lulū picu darbnīcā!

Kur svinēt dzimšanas dienu?! Pica Lulū picu darbnīcā!

29. May 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jautra, radoša, izzinoša un garšīga Pica Lulū bērnu ballīte jeb picu darbnīca vedīs bērnus aizraujošā divu stundu ceļojumā picu pasaulē. Katram būs iespēja radīt savu unikālo picu, kuru ballītes noslēgumā notiesāt kopā ar draugiem. Ballējam, uzēdam!


Kad visi batuti jau izlēkāti, aicinām uz izglītojošu, radošu un superjautru Pica Lulū bērnu ballīti – picu darbnīcu. 

Atraktīvs ballītes vadītājs vedīs bērnus divu stundu ceļojumā picu pasaulē. Bērniem būs iespēja pamēģināt uzmest gaisā picas mīklu (silikona), kā īstiem picu meistariem. Ballītes vadītājs atklās interesantus faktus par picu un atklās galveno noslēpumu, lai sanāktu pati garšīgākā pica! Katrs pats varēs izrullēt un uzbūvēt savu picu no piedāvātajām sastāvdaļām un ballītes noslēgumā to notiesāt kopā ar draugiem. 

Vai nav lieliska dzimšanas dienas, izlaiduma, vārda dienas vai kopā būšanas ballīte? Izklaidēti, paēduši bērni un nav jātīra māja viesu uzņemšanai! Un vēl kāda laba ziņa - vecākiem pasākuma laikā tiek piešķirta 20% atlaide savu vēderu piepildīšanai.

Pakalpojuma cena ir 18 EUR/pers.

CENĀ IETILPST:

•    Pica (20cm)
•    0,33l dzēriens pēc izvēles
•    Dāvana no Pica Lulū
•    Pasākuma vadītājs

DAŽI NOSACĪJUMI:

•    Šobrīd Pica Lulū bērnu ballītes tiek rīkotas Pica Lulū Vecmīlgrāvja picērijā (Rīga, Skuju ielā 25), un Pica Lulū Tomsona picērijā (Rīga, Tomsona iela 25).
•    Pica Lulū bērnu ballītes tiek piedāvāts vadīt latviešu un krievu valodā, no 6 līdz 12 bērniem.
•    Ballītes pieteikšana ne vēlāk kā nedēļu pirms pasākuma.

Plašāka informācija un rezervācija šeit->>>

Lai forša picballīte lieliem un maziem!