Kur jūs rodaties, galvassāpes?

Kur jūs rodaties, galvassāpes?

28. Mar 2016, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau atkal galvassāpes, mēs nodomājam, un iedzeram ierasto pretsāpju tableti. Tomēr, vai kādreiz esam padomājušas, ka šādi patiesībā nomācam kādas sevī daudz dziļāk apslēptas problēmas vienu no simptomiem?!

Vairāk par to, kādēļ mūs piemeklē galvassāpes stāsta homeopāts Pāvels Naumovs.

Jebkurš ārsts tradicionālajā medicīnā pateiks, ka galva var sāpēt ja ne simts, tad vismaz trīsdesmit dažādu pamatkaišu dēļ, jo tas ir simptoms, kas norāda uz kādu dziļāku problēmu.

Piemēram, vienam galva sāpēs paaugstināta asinsspiediena dēļ, kamēr otram – no pazemināta, vēl kādu galvassāpes mocīs ginekoloģisku problēmu dēļ, savukārt citam tās radīsies no žultspūšļa iekaisuma. Iemeslu galvassāpēm var būt ļoti daudz.

Tomēr iedziļinoties tajā un runājot „pavisam smalki”, galvassāpes ir simptoms, kas saistīts ar nerealizētu seksuālu enerģiju visplašākajā nozīmē! Ne tikai fiziski, bet arī garīgi – tātad nerealizētu mīlestības enerģiju. 

„Sievietes dzīvē pats svarīgākais ir sniegt mīlestību, līdz ar to viņas dzīves būtiskākais un svētākais pienākums papildus visiem pienākumiem, ir samīļot un sniegt mīlestību savai ģimenei, sev pašai, vīram un bērniem. Tad, ja kādu iemeslu dēļ viņa to nespēj, šī sieviete savu mīlestības enerģiju nerealizē, un tā rezultātā var biežāk piedzīvot gan galvassāpes, gan citus simptomus, kas saistīti ar dažādām veselības problēmām.

Lūk, par šādu galvassāpju patieso cēloni runā homeopāti, jo par šiem aspektiem tradicionālās medicīnas ārstiem poliklīnikā runāt vienkārši nav laika!

Es kā profesionāls ārsts cenšos novērtēt gan simptomus, gan cilvēka fizisko stāvokli, gan vispārējo analīžu rezultātus, gan izskatu arī to pusi, ko neapskata tradicionālā medicīna!

Tātad šajā gadījumā neskatoties uz to, ka galvassāpes var raksties daudzu dažādu iemeslu dēļ, ielūkojoties cilvēka būtībā dziļāk, ir skaidrs, ka to patiesais, visdziļākais iemesls ir gan fiziski, gan garīgi nerealizēta seksuālā enerģija,” skaidro Pāvels Naumovs. 

Māmiņu Klubs 

Cik bieži tev mēdz sāpēt galva? 

DĪVA27 DĪVA27 28. Mar 2016, 17:24

Man galvassāpes ir ikdiena jau no pamatskolas laikiem. Tagad ir 29 gadi. Var sapet galva 3_4 reizes nedela,bet ir reizes kad sap 1 nedēļu katru dienu un izdzeru tad vismaz 20 tabletes pretsapju. Pieredze liela bet jēga no tās nekada