Krūšu kopšanai tikai  - Maria!

Krūšu kopšanai tikai - Maria!

16. Oct 2014, 17:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Patiesībā agrāk nekādu lielo uzmanību nepievērsu tieši krūšu ādai, pērkot speciālus krēmus. Ikdienā pēc vannas vai dušas lietoju parastu ķermeņa losjonu, ar ko tad arī ādu ieziedu. Krūts ēdināšana mani nekad nav biedējusi tajā ziņā, ka pēc tās pārtraukšanas krūtis būs neglītas vai nekoptas. Ne ar vienu no abiem bērniem tā nebija, lai gan bērnus baroju ilgi. Tiesa, viss mainījās, kad nolēmu šogad notievēt. Mainīju arī savu uzturu, kā rezultātā ķermeņa āda kopumā kļuva sausāka, ne tik elastīga un tvirta.

Pateicoties Māmiņu Klubam uzzināju vairāk par krūšu ādu kopšanu, konkrētāk par to, ka nevajag aprobežoties vien ar kontrastdušām. Ļoti patīk, ka te ir informatīvie raksti par visām tēmām, arī par tām, par kurām citur varbūt nemaz nevarētu izlasīt. Tā es kādreiz uzzināju šeit par feinu intīmās zonas kopšanas līdzekli (Lactacyd), ko lietoju joprojām. Attiecīgi arī tagad savai sausajai ķermeņa, krūšu ādai nolēmu izmēģināt ko jaunu, piesakoties Maria Bust it Up nostiprinošo krēmu krūtīm.

20141016171323-10993.jpg

Krēma kastīte, kā jau kastīte, bet paša krēma trauciņš gan tiešām skaists, un uz to paskatoties šķiet, ka tas noteikti nav no lētajiem produktiem. Tā kā zināju jau dažādu citus Maria produktus, tad arī šim uzreiz uzticējos. Pārbaudīta kvalitāte ir gan Maria grūtniecības testiem, gan pretstriju krēmam, gan arī krūšturu ieliktnīšiem, un patiesībā arī šis krēms mani nepievīla.

20141016171515-48613.jpg

Konsistence samērā bieza, bet ļoti patīkama, āda nepaliek taukaina un krēms ļoti ātri iesūcas tajā. Priecē arī tas, ka krēms nesmaržo pēc sintētiskām, nedabīgām smaržvielām, tas ir patiešām maigs.

Āda pēc šī krēma pirmās lietošanas jau bija jūtami patīkamāka, tā tika mitrināta un patiešām jauki, ka kāds ražo arī tieši krūšu zonai šādus krēmus, kas nesola neiegūstamus efektus, bet palīdz uzlabot krūšu ādas veselības stāvokli.

20141016171816-70237.jpg

Mans krūts ēdināšanas process nupat ir beidzies, tāpēc neuztraucos par to, vai krēmu šādā gadījumā var lietot vai nevar, bet izrādās, ka šis krēms ir piemērots arī barojošām māmiņām, kas vēlas rūpēties par savu krūšu skaistumu un veselību.

Krēmu lietoju vairāk kā divas nedēļas un jau ir jūtams efekts. Krūšu āda ir krietni maigāka, elastīgāka. Droši vien lietojot ilgāk ir iespējams iegūt vēl lielākus uzlabojumus! Turpināšu lietot pati un noteikti iesaku to darīt arī citām sievietēm!

Papildiniet savu kosmētikas plauktiņu vannas istabā ar Maria!

Māmiņa Antra