Kroņu darināšanas meistarklase: atgriešanās sajūtās pie sevis 7.novembrī

Kroņu darināšanas meistarklase: atgriešanās sajūtās pie sevis 7.novembrī

23. Oct 2018, 00:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja ikdienas skrējienā esi pazaudējusi sevi un alksti mirkli, kuru veltīt tikai sev, aicinām Tevi pieteikties Māmiņu Kluba Kroņu darināšanas meistarklasei kopā ar mākslinieci, divu bērnu māmiņu ILZI DĀTAVU.

Kroņu darināšana ir kā sava veida meditācija, kuras laikā sieviete var netraucēti iedziļināties sevī un izprast savu patieso būtību.

Kā norāda meistarklases vadītāja Ilze Datava, kronis ir sievietes pašapziņas cēlājs jeb sevis akceptēšana, kas ļauj sevi apzināties kā kaut ko vairāk nekā tikai funkcionāli. „Sevišķi svarīgi tas ir jaunajām māmiņām, kuras ikdienā ir tik ļoti pārņemtas ar rūpēm par bērniem, ka vairs nespēj atrast savu patieso „es”,” skaidro māksliniece.

Kroņa darināšana kalpo kā terapija, kuras laikā meistarklases dalībnieces varēs kopīgi pārrunāt jautājumus par savu pašvērtību, sajūtām un citām svarīgām lietām, jo, kā atzīst I. Datava, dziļi sirdī sieviete varbūt sevi izjūt kā meža feju, pļavu princesi, ciltsmāti vai karalieni.

Atbilstoši šīm sajūtām, arī katra no dalībniecēm varēs izvēlēties darināt sev vispiemērotāko kroni, kas, uzlikts galvā, arī ikdienā sievietei palīdzēt sajusties īpašāk.

Kroņi tik nodarināti īpašā autortehnikā no metāla stieplītēm, pērlēm, ziediem, lentām, filca un cita veida materiāliem, katrai no meistarklases dalībniecēm izvēloties sev tuvākos un piemērotākos materiālus.

Meistarklasi vada: Ilze Dātava, divu bērnu mamma, māksliniece ar 13 gadu pieredzi.

PIESAKIES NODARBĪBAI ŠEIT->>>

Kur notiek?

7.novembrī Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas.

Cik maksā?

€ 25

Kas vēl būtu jāzina?

Ja vēlies savā kronī iepīt kādus īpašus materiālus, droši vari tos ņemt līdzi uz meistarklasi!