Krēmsiera RASA kēksiņi ar bekonu un tomātu

Krēmsiera RASA kēksiņi ar bekonu un tomātu

29. Sep 2013, 15:01 veesma veesma

Klāt jauns gardu recepšu konkurss.

Piedāvāšu kēksiņus no krēmsiera RASA ar bekonu un tomātu.

Kēksiņiem nepieciešams:

- 125 g krēmsiers Rasa (var izmantot gan ar zaļumiem, gan klasisko);

- 30 g margarīns;

- 60 ml piens;

- 2 EK sakapātu zaļumu (dilles un pētersīļi);

- 1/2 EK sojas mērces;

- 1/2 EK cepamais pulveris;

- 130 g milti;

- 1 olas;

- bekons; 

- 2 tomāti.

20130929143340-31327.jpg

Krēmsieru sajauc ar olu, pienu, izkausētu margarīnu, zaļumiem, sojas mērci, miltiem un cepamo pulveri.

20130929143226-53883.jpg

20130929143449-89215.jpg

20130929143607-88231.jpg

Iegūto mīklu liekam kēksa formiņās un cepam 180 grādos apmēram 20 minūtes.

20130929143734-16427.jpg

Kēksiņi gatavi.

20130929142954-14746.jpg

Atdzisušus kēksiņu pārgriežam uz pusēm.

20130929143919-18801.jpg

Virsū uzsmērējam klasisko krēmsieru RASA.

20130929144142-11542.jpg

Virsū uzliekam cepta bekona šķēlīti

20130929144422-69193.jpg

un tomātiņa šķēli.

20130929144524-12249.jpg

Dekorējam ar bazilika vai pētersīļa lapiņām.

Uzkoda gatava.

20130929144703-39881.jpg

Šie krēmsiera kēksiņi ir garšīgi arī vieni paši, bez nekādām piedevām.

Uz kēksiņiem var likt arī kaut ko citu, piemēram bekona un tomāta vietā, var likt lasi un melnās olīves. 

 

Lai Jums labi garšo!

 

Vēsma

Projekts "Rasa. Tūkstoš recepšu noslēpums": pirmais uzdevums

20130920141638-49845.jpg