Kad ome iekrauj mašīnā 2 pašas audzētus ķirbjus, tad variants tikai viens- pagatavot mūsmājās TOP ķirbju recepti- krēmzupu
Nepieciešams
Ķirbja gabals (atkarīgs, cik spēcīgu vēlaties izjust tieši ķirbja garšu). Sagriežams nelielos kubiņos
5 nelieli kartupeļi - sagriežam nelielos kubiņos
2 burkāni - sagriežam ripiņās
1 liels sīpols- sagriežam nelielos gabalos
Timiāns- ievietoju tējas sietiņa, kuru iegremdēju katlā
Sāls, pipari- pēc garšas
Saldais krējums- pēc vēlmēm, cik biezu zupu vēlaties
Dekorēšanai ķirbju sēkliņas, grauzdiņus
Visas sastāvdaļas saliekam katlā, pielejam ūdeni tik daudz, lai nebūtu pāri dārzeņiem. Vāram, kamēr mīksti. Pielej saldo krējumu un sablenderē. Zupas biezumu izvēls pēc ieskatiem, droši var pieliet ūdeni vai buljonu, ja vēlas šķidrāku.
Dekorēšanai šoreiz izmantoju dārzeņu kraukšķus, ko krustmāte atveda no Vācijas.
Bērns ēda gardu muti!