Kosmētikas produkti, kas parūpējas par mammas un mazuļa ādu

Kosmētikas produkti, kas parūpējas par mammas un mazuļa ādu

27. May 2020, 09:48 Liene Liene

Zinātne aizvien iet uz priekšu, līdz ar to arī aptieku klāstā parādās aizvien jauni produkti, kuri palīdz uzveikt dažādas problēmas un ir iedarbīgāki par saviem priekšgājējiem. Tāpēc ar lielāko prieku pieteicos kļūt par izmēģinājuma trusīti, lai pamēģinātu produktus, par kuriem iepriekš pat nebiju dzirdējusi, lai pārbaudītu uz savas ādas, vai tas tiešām strādā.

Dermedic nomierinošs mitrinošs krēms Emolient linum baby

Meklējot savam mazulim krēmu, kas mitrina ādu, mazina niezi un kairinājumu, droši varat izvēlēties Dermedic emolient linum baby. Tāpēc, ka tas tiešām strādā, to var lietot jau no pirmās dzīves dienas un tas ir patīkams lietošanai. Krēma sastāvā ir linsēklu, olīvu un mandeļu eļļas, kas bērnu ādiņu palīdz mitrināt vēl labāk.

Krēms ir patīkamas konsistences - ne par biezu, ne arī par šķidru -, līdz ar to viegli klājas, labi iesūcas ādā. Man īpaši svarīgi ir tas, lai krēmam nebūtu pievienoti papildu aromāti, un Dermedic emolient linum baby tāds ir.

Manai gadu vecajai meitiņai ir salīdzinoši sausa āda, tāpēc krēma lietošana, lai ādu mitrinātu un uzlabotu tās stāvokli, ir mūsu ikdiena. Jau no pirmajām reizēm pēc Dermedic emolient linum baby izmantošanas, meitiņas āda kļuva veselīgāka, mazinājās sausuma izpausmes. 

Bioderma Atoderm Intensive eye kopjošs līdzeklis

Atzīšos, ka Bioderma ir viens no zīmoliem, kuru uz mana kosmētikas plauktiņa var ieraudzīt visbiežāk. Izmantoju šī ražotāja produktus gan savas ādas kopšanai, gan arī bērnu, tāpēc ar prieku izmēģināju ko jaunu, ko tādu, ko iepriekš nebiju pamēģinājusi - Biodermas krēmu "trīs vienā", kas paredzēts pret kairinājumu ļoti sausai, sakairinātai ādai un atopiskai, jutīgai plakstiņu ādai. Starp citu, šis produkts ir īsta maģija, jo tā pielietojums ir tik plašs - var izmantot gan kā krēmu plakstiņiem, acu apvidum, gan arī  kā dekoratīvās kosmētikas noņēmāju. Īsts sapnis! 

Šajā laikā, kad rūpju un pienākumu ir vairāk nekā vajag, jo mājās ir gan mazs bērniņš, gan arī skolēns, dažkārt emocijas sit augstu vilni, tāpēc sejas āda ir pamatīgi ir cietusi, kur nu vēl nogurušās acis, kuras dažkārt izjūt īstus asaru plūdus. Izmantoju Bioderma Atoderm Intensive eye, lai mazinātu sakairināto acu ādas apvidu. Uzklāju to plānā kārtiņā vairākkārt dienā, lai atjaunotu un aizsargātu ādu, bet vakaros krēmu izmantoju, lai noņemtu kosmētiku - uzspiedu nedaudz krēma uz vates plāksnītes un visi dienas putekļu un kosmētikas paliekas ar vieglu rokas pieskārienu tika notīrīti.

Biodermas produktos man simpatizē to augstie kvalitātes standarti, jo zinu, ka Biodermas ražotie produkti sevi vienmēr attaisnos un solītais tiks izpildīts. Tā ir arī šajā gadījumā, jo āda šķiet veselīgāka pat krīzes apstākļos, kad mammai orķestrim ir jākļūst par mammu - dubultorķestri. Apzinos, ka ikdienā atvēlējot dažas minūtes laika, lai parūpētos par savu ādu, tā man saka paldies gan šobrīd, gan arī par to būs pateicīga nākotnē.

Interesants novērojums, ko iepriekš nebiju redzējusi - krēma tūbiņas vidū ir interesants punktiņš, uz kura uzspiežot krēms pavisam viegli tiek izspiests no tūbiņas. Patiesībā, ļoti ērti.  Pilnīgs jaunums priekš manis, jo iepriekš krēmus no tūbiņām spiedu ārā kā nu pagadās, tagad ir kārtība arī šajā jautājumā.

Bioderma Atoderm  Huile īpaši barojoša dušas eļļa sausai ādai

Sauso ādu, acīmredzot, meitiņa ir mantojusi no manis, jo arī man ķermeņa āda ir salīdzinoši sausa. Jo īpaši cimperlīga tā kļūst rudens/ ziemas periodā, kad ir pieslēgta apkure, taču arī vasarā, par spīti tam, ka ir karsti, ādai ir velkoša sajūta, bet pēc mazgāšanās tā ir velkoša un pat niez. Tāpēc ķermeņa kopšanas līdzekļus izvēlos ar ļoti lielu uzmanību, lasot sastāvu, vadoties pēc izjūtām un labprāt arī izmēģinot dažādus piedāvātos testerus, lai atklātu sev labāko. Ja kaut ko labu atklāju, tad kādu laiku pie tā arī pieturos.

Atzīšos, ka Bioderma Atoderm Huile barojošo duļas eļļu pret ādas kairinājumu biju redzējusi aptieku plauktos, taču tā nekad nebija nonākusi līdz manām mājām. Pat nezinu, kāpēc, jo žēl. Izmēģināju un ļoti, ļoti patīk.

Lai jūs noenobiedē vārds "eļļa", jo mazgājoties nebūt nebūs sajūtas, ka ieziedies ar eļļu. Mazgāšanas līdzeklis ir viegls, glāsmains ar debešķīgi patīkamu un vieglu aromātu, kas liek sajusties kā īstā ziedu pļavā. Uzklāta uz ādas, eļļa pārvēršas par kaut ko līdzīgu vieglam losjoniņam un uzreiz sajūtu, ka āda tiek pabarota.

Pēc mazgāšanās vairs nav velkošās, niezošās sajūtas un roka pat nesniedzās pēc ķermeņa losjona, jo vienkārši nevajadzēja.

Goda vārds, meitenes, ja jums ir sausa vai pat ļoti sausa āda, tad šim produktam noteikti ir jābū jūsu vannas istabā!

Novērtēju arī dušas eļļas iepakojumu, jo tas ir ar dozatoru, tātad ļoti viegli lietojams un arī viegli paņemams līdzi tad, ja nedēļas nogalē paredzēts kāds izbrauciens, jo zini, ka nekas neizlīs un korķītis neatsprāgs vaļā, kā man dažkārt ir gadījies, kad nonākot galamērķī secini, ka visa soma ir bagātīgi pielijusi ar dušas želeju.

Bioderma saules aizsargpieniņš  bērniem SPF 50+

Savas cimperlīgās ādas dēļ regulāri apmeklēju kosmetoloģi, kura man vienmēr un visos gadalaikos ir atkārtojusi par to, cik gan ļoti svarīgi ir lietot saules aizsargkrēmu. Visos gadalaikos! OK, ejot laukā ziemā, uz vēdera, rokām un kājām saules aizsargkrēmu neklāsi, bet uz sejas gan. Redzot, kādus pigmentācijas laukumus uz manas ādas atstājusi saulīte, saprotu, ka tā tiešām nav nekāda joka lieta, un īpaši piedomāju par to, kā pasargāt savu bērnu ādu.

Esmu līdz šim mēģinājusi dažādu ražotāju dažādus līdzekļus -lētākus, dārgākus, dabīgākus, sintētiskākus. Galu galā esmu nosliekusies par labu aptiekās nopērkamajai produkcijai, jo, lai cik koši būtu arī tie produkti, kas nopērkami veikalos "parastajos", zinu, ka šeit būs nopērkamas tiešām kvalitatīvas un pārbaudītas lietas, kas tiešām nekaitē bērnam. Šovasar mūsu somā vienmēr līdzi būs Bioderma saules aizsargpieniņš bērniem ar SPF 50+. Lietots jau arī iepriekš ar vecāko bērnu, tāpēc pavisam droši varu apgalvot, ka tā ir augsta līmeņa kvalitāte, kas neliks vilties un paveiks savu darbiņu - pasargās bērna ādu. OK, atzīšos, ka šo pašu līdzekli izmantojam arī sev.

Kāpēc man patīk tieši Bioderma ražošais saules aizsarpieniņš bērniem? Vieglas tekstūras, kas viegli klājas, un simpatizē, ka tam ir arī viegli iezilgana krāsiņa, tātad, atšķirībā no dažādiem caurspīdīgajiem krēmiem, ļoti labi uzklājot varēsi redzēt, kur tas vēl jāuzklāj. Nesatraucies, krēms ātri iesūcas ādā, tāpēc nav jāsatraucas, ka bērns staigās iezilgans. Nē, nē!

Tā kā paredzēts bērniem no 12 mēnešu vecuma, šogad šo saules aizsargpieniņu varēšu lietot arī savai mazajai meitiņai, kura nupat pārkāpusi gadiņa slieksnim. 

Kāds vēl plusiņš - pieniņš nav taukains! Noteikti pati no pieredzes zini, cik neforša ir sajūta pēc tam, kad esi ieziedusies ar labi treknu krēmu, kurš īpaši labi ādā neiesūcas. Diskomforts un nekāda prieka, taču Bioderma tiešām ir labi pastrādājusi - āda būs pasargāta no saulītes tik nemanāmi, ka bez bēdām varēs baudīt vasaras priekus. Tiesa, kā atgādina arī pats ražotājs, nedrīkst aizmirst krēmu uzklāt atkārtoti pēc peldēšanās vai noslaucīšanās ar dvieli.