KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 17.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 17.decembrim!

17. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tieši pēc nedēļas! Jā, tieši pēc nedēļas būs klāt ilgi gaidītie Ziemassvētki. Vai satraukums sirdī ir iezadzies?

Domājams, ka pat tie, kuri apgalvo, ka Ziemassvētki... nu, tie jau nav nekādi īpašie svētki, tēlojot Grinčus, patiesībā arī sirdī tic svētku brīnumam, un to ļoti, ļoti gaida.

17. decembra uzdevums

Vai Ziemassvētku eglīte jau ir jūsu mājās? Ja vēl nav, steidziet šodien atrast savu zaļo skaistuli, un izgreznojiet to, lai svētki sāktos pa īstam!

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, KĀ MEKLĒJĀT UN ROTĀJĀT SAVU EGLĪTI

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Trešās balvas ieguvēju paziņosim jau 21.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

filologe filologe 17. Dec 2018, 13:05

Eglītei pakaļ brauksim brīvdienās un rotāsim ar sudraba bumbiņām un lampiņām. Ieliksim arī kādu abolīti. Āra eglīte jau ir izrotāta ar gaismiņām.

Mamm.mamm Mamm.mamm 17. Dec 2018, 11:05

Rotājumi skapī. Lai gan, katru gadu sanāk likt citus. Vislabākie bija sakārtas konfektes. Togad radi svineja pie mums un bija sajūsmā. Pēc svētkiem bija eglīte ar papīrīšiem. 😃
Šogad domājam eglīti meklēt 23.decembrī. Latvijas valsts mežos. 😀

Iveria Iveria 17. Dec 2018, 10:11

Vēl gatavojamies braukt pēc eglītes, kuru jau vasarā noskatījāmies savā mežā. Rotājumi gan jau sagatavoti un gaida eglīti, kaķis arī gaida 😃