Ko Tev nozīmē sievisķība? LAIMĒ ķermeņa kopšanas līdzekļu komplektu!

Ko Tev nozīmē sievisķība? LAIMĒ ķermeņa kopšanas līdzekļu komplektu!

08. Mar 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Šodien daudzās pasaules valstīs svin Starptautisko Sieviešu dienu. Ko tā nozīmē mums, daiļā dzimuma pārstāvēm? Vēl vienu iemeslu, lai ikdienas skrējienā, kad pienākumu ir vairāk nekā diennaktī stundu, uz mirkli piestātu un atcerētos par sevi.

Un pat ja Tev ir piemirsies, ka šodien ir 8.marts, tad apkārt valdošā ziedu smarža un pavasara dvesmas par to noteikti atgādinās. Parunāsim par sievišķību? Ko tā nozīmē katrai no mums?

KONKURSA JAUTĀJUMS: Tepat komentāros pastāsti, ko Tev nozīmē sievišķība?

BALVA

Krievijas kompānijas MIRRA

Komplekts ķermeņa ādas kopšanai

20180307101316-56761.jpg

MIRRA ķermeņa ādas kopšanas līdzekļu komplekts palīdzēs atbrīvoties no sausas un neelastīgas ādas tikai ar 3 soļiem!  

 
1.solis  Intensīva attīrīšana
Ideāli gludai ādai lietojiet krēmu - skrubi ķermenim ar citrusaugļu kokteiļa aromātu. Āda atkal būs gluda un zīdaina jau pēc pirmās lietošanas reizes.
 
2.solis Problēmzonu korekcija
Ķermeņa problēmzonām domātais balzams samazina striju reljefu un dziļumu, sadedzina zemādas taukus, stiprina asinsvadu sieniņas, uzlabo to elasticitāti.
 
3. solis Ķermeņa ādas atjaunošana.
Gēls ar liposomām aktīvi atjaunos mitruma deficītu ādā. Pateicoties Neroli eļļai tiek stimulēta šūnu aktivitāte, augšana un atjaunota aizsardzības barjera.
 

www.mirra-lux.lv

Konkursa uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 19.martā.

No 23. līdz 25. martam TC "Domina Shopping" gaidīs viesos ikvienu, kura vēlas uzzināt jaunākās aktualitātes skaistumkopšanas jomā, jo šajā marta nedēļas nogalē tirdzniecības centrā norisināsies EXPO BEAUTY MEETUP 2018 - spilgtākais pavasara pasākums skaistumkopšanas industrijas speciālistiem, kā arī aktīvām un stilīgām sievietēm, kuras ļaujas pārvērtībām!
 
EXPO BEAUTY MEETUP 2018 ir lieliska  izdevība sekot skaistumkopšanas industrijas tendencēm, smelties iedvesmu, izbaudīt jauko gaisotni un apgūt kaut ko jaunu. Sieviešu iecienītākie skaistumkopšanas zīmoli un kompānijas iepazīstinās ar nozares jaunumiem un dalīsies zināšanās skaistuma un veselības jautājumos.
Uzzini vairāk par pasākumu, apmeklējot EXPO BEAUTY MEETUP 2018 mājas lapu!

20180228135129-65997.jpg
 
Seko līdzi aktivitātēm Māmiņu Klubā un iepazīsties ar EXPO BEAUTY MEETUP 2018 dalībniekiem!

16. Mar 2018, 14:29

Man sievišķība saistās ar pārliecinātību par sevi. Par fantastisko sajūtu, kad pati sev patīc. Ar tīriem matiem, taisnu muguru, dzirksti acīs un mīlestības izstarošanu. Ar viedumu un harmoniju. Sievišķība ir tā unikālā liesmiņa ikkatrā no mums, tikai jāprot to izcelt un parādīt. Jā, kleitas un svārki arī noteikti rada sievišķību!!! Par stiprām un skaistām dāmām! 😀

filologe filologe 13. Mar 2018, 15:38

Manuprāt, sievišķība slēpjas ikdienā, ikvienu lietu sieviete var izdarīt vienkārši vai ar sievišķības pieskārienu. Braucot uz veikalu ar velosipēdu pēc piena, uzvilkt garus puķainus svārkus un pie velosipēda piespaust ceriņu zaru. Ejot uz draugu ballīti, saskaņot savu un bērna apģērbu. Saplūkt no dārza skaistu narcišu pušķi un nolikt darbā uz galda. Galvenais ikvienu lietu darīt no sirds, tikai tad sieviete spēj būt labākā māte, sieva, meita, māsa, draudzene un kolēģe.

Co_ora Co_ora 11. Mar 2018, 23:50

Manuprāt sievišķība ir vēlme! Vēlme būt un justies skaistai, vēlme uzvilkt kleitu vai kurpes ar augstāku papēdi, vēlme būt skaistai blakus savam vīrietim, sajūta, ka pati sev patīku, esmu apmierināta ar izskatu! Ja tas viss piepildās, tad nekur nepazudīs arī sievišķīgais starojums acīs, smaidā, uzvedībā! 😀

Elionore Elionore 11. Mar 2018, 19:20 nosiguldas

Man liekas, ka ar šādu valodu zaudē visi, ne tikai sievietes 😃

Elionore Elionore 11. Mar 2018, 19:19

Sievišķība.. Sievietes spēja izmantot dabas dotās īpašības - emocijas, intuīciju, sirsnību, maigumu, šarmu, gādību un citas, lai būtu laimīga un justos piepildīta, laimīgus darītu tuviniekus un pasaulē ienestu gaišumu. 😀

Ievas_mamma Ievas_mamma 08. Mar 2018, 21:41

Sievišķība slēpjas rūpēs un gādībā, jo tieši sieviete ir tā, kas mājās ienes siltumu. Un tieši šis siltums ir tas, kas sievieti dara sievišķīgu un veiksmīgu. Un pārējais jau tad atnāk pats no sevis. 😀

sandux sandux 08. Mar 2018, 20:57

Sievišķība ir sievietes dabas izpausme. Tai ir jābūt acīs, manierēs, smaidā un kustībās. Sievišķību nevar notēlot, tā vai nu ir, vai nu tās nav.😃

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 08. Mar 2018, 13:41

Man sievišķība nozīmē būt pārliecinātai par sevi. Manuprāt, sievišķība tā ir prasme mīlēt sevi, dzīvot harmonijā ar sevi un spēja iedvesmot vīrieti. Mums sievietēm ir jāiemācās baudīt dzīvi, priecāties par skaisto - saulrietu, ceriņu krūmu utt.

nosiguldas nosiguldas 08. Mar 2018, 13:27

sievišķība ir sievietes iekšējās un ārējās pasaules kopums. Viņa var nebūt skaista, bet kopta. Smaids ir sievietes galvenais ierocis. Un nedrīkst aizmirst, ka sieviete zaudē visu citu acīs, ja viņas sarunvaloda ir piesātināta ar rupjībām vai "jēliem"izteicieniem.

mincenee mincenee 08. Mar 2018, 13:14

Manuprāt, sievišķība ir kas vairāk kā tikai kopta āriene un apģērbs, man sievišķība saistās ar iejūtīgu un harmonisku sievieti, kurai piemīt viņas īpašais šarms.

DĪVA27 DĪVA27 08. Mar 2018, 10:33

Mana sievišķība ir kopta āriene ikdienā un protams augstpapēžu kurpes,kur nu bez tām!!!
Lai skaisti svētki visām sievietēm!

mamma27 mamma27 08. Mar 2018, 09:27

Man sievišķība asociējas ar augstpapēžu kurpēm.Tās sievietei piedod to īpašo skatu.