KONKURSS: Laimē LEGO komplektu un ielūgumu savai ģimenei uz Lielo Māmiņu kongresu!

KONKURSS: Laimē LEGO komplektu un ielūgumu savai ģimenei uz Lielo Māmiņu kongresu!

31. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau pavisam drīz, 23.novembrī, satiksimies Jūrmalā, Semarah Hotel Lielupe, kur jau trešo gadu pēc kārtas notiks Lielais Māmiņu Kongress.

Lielais Māmiņu Kongress - tās ir izglītojošas lekcijas, speciālistu konsultācijas, radošās darbnīcas, meistarklases, degustācijas un balvas.

23.novembris solās būt piepildīts ar pozitīvām emocijām, krāsainiem piedzīvojumiem, tāpēc daudz nedomā un IEGĀDĀJIES BIĻETI uz pasākumu jau tagad! Biļetes cena ģimenei, neatkarīgi no bērnu skaita, tikai 5 EUR! Ienākumi no ieejas biļetēm tiks ziedoti Māmiņu Kluba Labdarības fondam, kas palīdz māmiņām un bērniem krīzes situācijās.

Trijiem no jums vēlamies ielūgumus uz Lielo Māmiņu Kongresu uzdāvināt, tāpēc aicinām piedalīties Facebook konkursā.

Konkursa nosacījumi pavisam vienkārši:

  • doties uz Māmiņu Kluba Facebook lapu;
  • pie konkursa ieraksta komentāros atzīmē draudzeni, kura arī būtu priecīga apmeklēt Lielo Māmiņu Kongresu;
  • atzīmē "Going" pie Lielais Māmiņu Kongress 23.novembrī

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Jau 8.novembrī izlozēsim tos trīs laimīgos, kas tiks pie balvām:

LEGO komplekta un ielūguma ģimenei uz Lielo Māmiņu Kongresu!

 

Māmiņu Kongresa mērķis ir pulcēt vienuviet vecākus un speciālistus, lai akcentētu pamata lietas, kuras jāzina ikvienai jaunajai ģimenei, kas gaida vai auklē mazuli. Informācijas pārbagātajā laikmetā īpaši svarīgi ir grūtnieces un bērna veselību uzticēt kvalificētiem speciālistiem un ārstiem, laikus meklēt palīdzību, ja ir neskaidri jautājumi, apzināties arī visas iespējas, ko sniedz un apmaksā valsts.

Kamēr vecāki klausīsies lekcijas, bērniem Kongresa laikā bija sagatavota plaša izklaides programma - radošās darbnīcas, iespēja izmēģināt dažādas attīstošas rotaļlietas un piedalīties dažādās aktivitātēs. Šī diena būs kā ģimenes atpūtas diena gan lieliem, gan maziem!

https://www.bezrindas.lv/lv/lielais-maminu-kongress-24-novembri/7075/41107

Tiekamies 23. novembrī jau no plkst. 12.00 līdz plkst.18.00!

Seko līdzi Māmiņu Klubam Facebook un Instagram, lai nepalaistu garām kongresa aktualitātes - programmu, informāciju par lekcijām, speciālistiem un balvām, kuras varēsi iegūt, apmeklējot Māmiņu Kongresu!