KONKURSS: Laimē gardumus no "Smalkais muslis"!

KONKURSS: Laimē gardumus no "Smalkais muslis"!

12. Nov 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvieši var! Mūsu vidū ir daudz uzņēmēju, kas rada vēl nebijušas, unikālas un superīgas idejas, kurām nespēj līdzināties neviens ārzemēs ražots produkts. Kaut vai tā iemesla dēļ, ka Latvijas uzņēmējiem piemīt īpašība savā darbā ielikt visu savu mīlestību.

Noteikti arī tev padomā ir kāds Latvijas uzņēmums, kura preces vai pakalpojumi tev ir bijis pēdējā laika lielākais atklājums. Padalīsies? Iespējams, tavi ieteikumi kādam palīdzēs saviem mīļajiem sarūpēt foršas dāvanas Ziemassvētkos vai arī beidzot iegādāties to, kas sen jau tiek meklēts.

Padalies un, iespējams, tieši tu iegūsi garšīgu balvu no Māmiņu Kluba drauga "Smalkais muslis"!

Lai piedalītos konkursā:

  • nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu;
  • komentāros pie konkursa ieraksta pastāsti, kas ir tavs pēdējā laikā lielākais atklājums Latvijas uzņēmumu ražoto produktu un piedāvāto pakalpojumu jomā;
  • seko Māmiņu Kluba un Smalkais muslis Facebook lapām!

Uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 23.novembrī.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

KONKURSA BALVA

Gardi un veselīgi labumi no Latvijas uzņēmuma

"Smalkais muslis"

Smalkais muslis - gards, sātīgs, veselīgs bez papildus pievienota cukura! Saldumu tam piešķir žāvētie augļi, kas samalti kopā ar pilngraudu auzu pārslām. Lieto kopā ar aukstu vai siltu pienu, kefīru, paniņām, bezpiedevu jogurtu, smūtijiem u.tml.

Brokastīs: Ātri un vienkārši pagatavojamas brokastis. Aplejot ar pienu, jogurtu, kefīru vai citu mīļāko piedevu, to ēd kā klasisko brokastu musli. Smalkais muslis nav jāvāra, bet, aplejot ar siltu pienu vai ūdeni, iegūst gardu brokastu putru pāris minūtēs.

Kokteiļos: Ideāla piedeva kokteiļiem. Smalkais muslis kopā ar ogām, augļiem un pienu blenderī vienā mirklī pārtop sātīgā kokteilī, ko iecienījuši bērni, sportisti un steidzīgie darba dienas rītos.

Miltu vietā: Smalkais muslis balto miltu vietā. Pilnībā vai daļēji aizstāj kviešu un citus miltus pankūku, cepumu, kūku mīklās. Bieži tiek saukti par veselīgajiem miltiem.

Panējumos: Izmanto panēšanā rīvmaizes vietā. Smalkais muslis ar sēklām kļuvis populārs dārzeņu, zivju, gaļas panējumos.

Desertos: Smalkais muslis satur tikai dabīgos augļu un ogu cukurus, tāpēc tas ir dabīgi salds un ideāla piedeva desertiem, receptē izmantojot mazāk pievienota cukura.

Smalkais muslis ideāli iederas gan saldajos, gan sāļajos ēdienos

www.smalkaismuslis.lv