KONKURSS: Ko Tu novēli pārējām Latvijas ģimenēm Jaunajā gadā?

KONKURSS: Ko Tu novēli pārējām Latvijas ģimenēm Jaunajā gadā?

24. Dec 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau pēc neilga brīža pie durvīm klauvēs Jaunais gads! Lai izdodas 2019.gadā atstāt visas nebūšanas un likstas un Jaunajā gadā ņemt līdzi tikai veiksmi, izdošanos un laimīgus mirkļus.

Ko pārējām Latvijas ģimenēm Jaunajā gadā novēlētu Tu? Dalies ar saviem novēlējumiem tepat komentāros!

Neizpaliks arī dāvanas! Starp visiem komentāru autoriem Māmiņu Kluba portālā un Facebook 30.decembrī izlozēsim vienu laimīgo, kuram uzdāvināsim sirsnīgu grāmatu.

KONKURSA BALVA

Ineses Valteres grāmata

Pasakas ģimenei turpinās

Stāstnieces Ineses Valteres otrā grāmata „Pasakas ģimenei turpinās" aizvedīs mazos lasītājus ceļojumā pa dažādām galaktikām, planētām un zemēm. Ļaujot iepazīt bardakiešus un mollīšus, dažādas princeses, prinčus un karaļus, skaistās planētas Roze iedzīvotājus zibsnīšus un sirsnīgo citplanētieti Bruno.

Grāmatā atrodamie jautājumi un uzdevumi nostiprinās lasītprasmi un stāstītprasmi, ļaus iejusties autores radītajā pasaku pasaulē un rosinās attīstīt savu stāstnieka un mākslinieka talantu.

Madara Svirkoviča Madara Svirkoviča 26. Dec 2019, 03:08

Es novēlētu Latvijas ģimenēm - lai aug veseli bērni, lai aug kuplas ģimenes. Lai mēs visi esam saliedētāki, smaidīgāki. Lai bērnos tiek audzinātas vērtības! Novēlu vairāk laika veltīt kvalitatīvām kopā būšanām.