Kā sievietei nepazaudēt sevi bērniņa audzināšanas laikā? Dalies viedoklī un laimē SPA skolas apmeklējumu!

Kā sievietei nepazaudēt sevi bērniņa audzināšanas laikā? Dalies viedoklī un laimē SPA skolas apmeklējumu!

02. Sep 2014, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau grūtniecības laikā - gaidām bērniņu, runājamies ar viņu puncī, gādājam viņam pirmās lietiņas, pirmās drēbītes. Domās un arī fiziski esam kopā, esam viens vesels. Bērniņš piedzimst, un mūsu ikdiena turpina ritēt kopā. Mainām autiņbiksītes, atkal runājamies, čubinam savu mazulīti, mīļojam viņu, pārģērbjam, barojam, dodamies pastaigās.. Un vakarā - nogurums. Turklāt - tāds pats kā pēc nostrādātas darba dienas, jo arī bērniņa audzināšana ir darbs. Bet arī šajā darbā jāatceras veltīt laiku sev. Kā tev tas izdodas?

Pastāsti mums, kā tu nepazaudē sevi bērniņa audzināšanas laikā. Vai uztver joprojām jūs abus kā vienu veselumu, vai tomēr - esat divas atsevišķas personības? Kā atrod laiku sev? Vai izej kaut kur ārpus mājas bez mazulīša, vai joprojām mīli sapucēties, uzkrāsoties, doties pie friziera? Vai atrod laiku arī savām pāra attiecībām?

Lai iesūtītu blogu:

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu - Sieviete--māmiņa

- Pastāsti par visu, kas attiecas uz šo tēmu savā blogā un pievieno arī foto!

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Balva

20140819152157-35553.jpg

Balva – apmācības pašattistības programma “HOME SPA” – izveido  SPA mājas apstakļos 69 EUR vērtībā! 

Tā ir jaunā studiju forma, kas ir vērsta nevis uz profesionāļiem, bet domāta ikvienam, kas vēlas apgūt SPA tehniku, lai sniegtu mīlestību un rūpes saviem tuviniekiem, lai izveidotu  mājīgu atmosfēru. Tie, kuri apgūs šo programmu, saņems pietiekamas zināšanas, lai veiktu SPA procedūras mājās.

Veicot masāžu saviem tuviem cilvēkiem, Jūs palīdzēsiet  viņiem atbrīvoties no stresa un spriedzes, noņemsiet nogurumu, normalizēsiet enerģijas plūsmu visā ķermenī, palīdzēsiet zaudēt svaru vai pārtraukt vecuma izmaiņas. Tas būs sava veida instruments  Jūsu rokās, ar kuru Jūs varēsiet izveidot harmoniju un siltumu ģimenē.

Programmā ietilpst:

• Muguras un kakla zonas masāža
• Pēdu masāža
• Veselības profilakse
• SPA atmosfēras izveide

Kā rezultātā tuva cilvēka ķermenis tiks aizpildīts ar visu nepieciešamo enerģiju, lai sasniegtu savus mērķus un uzdevumus, būs pilnības sajūta un izturība.

Programma «Home SPA» mērķis ir  sniegt baudu citiem un pašiem iemācīties baudīt to, kā arī paaugstina imunitāti un palīdz atjaunot veselību.

Konkurss spēkā līdz 3.septembrim.

Māmiņu Klubs

Konkurss notiek sadarbībā ar 

20140819152326-82312.jpg

www.spaschool.lv

www.facebook.com/spaschool.latvia