Konkurss: Grāmata, kuru nevar aizmirst

Konkurss: Grāmata, kuru nevar aizmirst

05. Sep 2014, 16:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pastāsti par savu mīļāko grāmatu. Kādēļ tieši šī grāmata ir izpelnījusies TAVAS mīļākās grāmatas titulu? Un kādēļ tieši šo grāmatu ieteiktu izlasīt arī citiem?

Trīs Interesantāko blogu autorēm balvā būs iespēja veselu 3 mēnešus bez maksas lasīt grāmatas Fastr Books elektroniskajā bibliotēkā.

20140821195835-43540.jpg
Fastr Books piedāvā pieeju lielam klāstam jauno e-grāmatu latviešu valodā par fiksētu cenu mēnesī. Šobrīd katalogā ir 290 grāmatas latviešu valodā un vēl 5000 grāmatas angļu, krievu kā arī citās valodās.

Katru nedēļu tiek pievienotas vismaz 5 jaunas grāmatas, kas tika izdotas šajā mēnesī. Pārbaudīt grāmatu kataloga kvalitāti jūs varat vienkārši apskatoties piedāvātas grāmatas. Piedāvājums parasti būtiski neatšķiras no papīra grāmatu piedāvājuma veikalos. Piemēram, Fastr Books katalogā ir visas Džordža Martina Troņu Spēļu serijas grāmatas.

Kā iesūtīt blogu:

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu - Konkursi

- Pastāsti par visu, kas attiecas uz šo tēmu savos blogos un pievieno arī foto!

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Konkurss ilgst līdz 7.septembrim ieskaitot.

28. Aug 2014, 16:00

līdz kuram notiek konkurss ?

DaceT DaceT 25. Aug 2014, 16:49

Arī man ir nepieciešamas īstas grāmatas, kaut kā nespēju uztvert literatūru, kuru jālasa telefonā, datorā. Manuprāt tas nav nopietni😃 Bet ja runājam par mīļākajām grāmatām - Stiga Larsona "Meitene ar pūķa tetovējumu" ,E.L Džeimsas "Greja 50 nokrāsas", Džodijas Pikoltas " 19 minūtes" jā un arī Stefānijas Meijeres "Krēsla" ...Daudz to mīļāko grāmatu😀