Komentāru KONKURSS: Kas vienmēr atrodams Tavā kosmētikas somiņā?

Komentāru KONKURSS: Kas vienmēr atrodams Tavā kosmētikas somiņā?

09. Jan 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kura sieviete gan var iedomāties savu dzīvi bez kosmētikas? Kaut vai skropstu tuša un lūpu krāsa, taču kaut kas no kosmētikas krājumos atrodams ikvienai no jums. Un tas nav bez pamata! Atliek vien draņķīgā dienā uzkrāsot košas lūpas, lai dzīve uzreiz šķistu krāsaināka.

Piedalies konkursā un laimē papildinājumu savam kosmētikas plauktiņam!

Kā piedalīties konkursā?

Tepat komentāros pastāsti, kas vienmēr ir atrodams Tavā kosmētikas somiņā? Cik bieži kosmētikas krājumus atjauno un kā izvēlies sev piemērotāko?

BALVA

Profesionālās kosmētikas zīmola GMT BEAUTY

NOMIERINOŠA ŽELEJA TŪSKAS MAZINĀŠANAI 50 ml

Želeja jaunajām māmiņām, kuras vēlas atbrīvoties no maisiņiem un tumšajiem lokiem zem acīm un sejas pietūkuma. Var lietot grūtniecības un zīdīšanas periodā.

20180108153334-94768.jpg

Profesionālās kosmētikas zīmola GMT BEAUTY produkti tiek ražoti no dabiskas izcelsmes organiskajām izejvielām, tie ir dermatoloģiski pārbaudīti, nesatur krāsvielas, kā arī citus alergēnus, tādēļ ir piemēroti cilvēkiem ar jutīgu ādu. Produktu sastāvā ir izmantotas efektīvas augstvērtīgu aktīvo vielu kombinācijas, piemēram, ābolu sēkliņu ekstrakts, Abesīnijas krambes sēklu eļļa, ginka ekstrakts, kviešu dīgstu proteīns, jojobas eļļa, limnantes sēklu eļļa, pienskābe, spirulīna un zirgkastaņu ekstrakti, kā arī inovatīvās aktīvās vielas peptīdi, kas kompleksi veicina ādas atveseļošanās un atjaunošanās procesus, to attīrot, barojot, mīkstinot un tonizējot. GMT BEAUTY produkciju pazīst un ir atzinīgi novērtējuši vadošie skaistumkopšanas profesionāļi un viņu klienti Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Skandināvijā, Krievijā, Moldovā un Ukrainā.

20180108153418-52049.jpg

Laimīgo uzvarētāju izlozēsim 19.janvārī.

Co_ora Co_ora 18. Jan 2018, 01:12

Acu zīmulis un skropstu tuša, lai gan tie biežāk paliek uz spoguļa, ne somiņā! 😀

iieeva iieeva 15. Jan 2018, 00:07

Skropstu tuša, melnais acu zīmulis un lūpu spīdums ikdienā, bet uz svētkiem vēl pievienojas tonālais krēms un acu ēnas

11. Jan 2018, 14:31

vidēji reizi gadā atjaunoju savas kosmētikas somiņas krājumus.. ikdienā neaizraujos ar to - pats galvenais ir uzacu zīmulis un skropstu tuša.. tas arī viss... uz kādiem ļoooti īpašiem svētkiem - tonālais vai pūderis - pēc vajadzības.. ja ir īpašs noskaņojums, tad arī acu ēnas... bet tā cenšos iztikt bez tā visa...

Laura SeMa Laura SeMa 09. Jan 2018, 23:44

Manā kosmētikas maciņā atrodas visai daudz kā make-up vajadzībām, bet pats galvenais, kas man ir līdzi, lai pie jebkuriem apstākļiem justos labi ir: uzacu ēnas, skropstu tuša un lupukrāsa. Tas ir mans iztikas minimums tad ja ir izbraukums un jabūt ļoti mazai somai vai arī būs laika uzkrāsoties tikai atrodoties ceļā. Bet būtībā manā kosmētikas maciņā var atrast sejas pūderi lai iegūtu vienotu toni sejai, esmu atteikusies no tonējošā krema, jo īsti neviens neapmierina, tālāk noteikti maciņā vēl ir arī acu ēnas, jo patīk krāsot kaķa tipa acu ēnojumu un atrodas arī vaigu ēnas, kā arī laineris. Man patīk krāsoties un arī rezultāts, kas man no tā sanāk. Nu un protams kremi ir neizbēgami, lai ādiņa būtu gluda un acis neizskatītos kā vampīram no dažām neizgulētām naktīm, bez kremiņiem neviens make-up nepalīdzēs.

manderina manderina 09. Jan 2018, 22:17

Turpinājums- papildinu krājumus,brīžos kad redzu tuvojamies beigām- sanāk ik pēc 2-3men. Kko papildināt. 😉
Piemērotāko izvēlos protams izmēģinot. Jo kas der vienam, var nederēt citam. Tpc pati atrodu to, kas manai ādai un sejai ir piemērotāks. 😉

manderina manderina 09. Jan 2018, 22:14

Vienmēr ir acu zīmulis un konsīlers. Jo ar to var izglābt pat sliktākos rītus. 😉

īgLa īgLa 09. Jan 2018, 22:07

Vienmēr līdzi ir higiēniskā lūpu krāsa. Bet lietas,bez kā ikdienā nevaru iztikt-bāze,BB krēms,skropstu tuša,uzacu zīmulis un vaigu ēnas. Iziešanām un svētkiem ir pilns komplekts-tonālais,pūderis,kontūrzīmuļi un laineri,acu ēnas. Krājumus atjaunoju kad kaut kas iet uz beigām.

09. Jan 2018, 21:43

Ikdienā, esot pa mājās, iztieku bez kosmētikas. Taču, dodoties sabiedrībā, vienmēr lietoju skropstu tušu un lūpu balzāmu. Acu zīmulis un Madaras tonējošais fluīds ir nākamās lietas, ko visbiežāk izmantoju.
Kosmētikas krājumus nenākas bieži atjaunot, jo tā tomēr tērējas ļoti minimāli.
Piemērotākos produktus atklāju testēšanas laikā. Tad arī zinu, vai ir vērts iegādāties atkārtoti.

zane_zanīte zane_zanīte 09. Jan 2018, 20:16

Es bez tušas un lūpu krāsas ārā no mājas neeju 😃

kerstyna kerstyna 09. Jan 2018, 18:09

Manā kosmētikas somiņā vienmēr ir kompaktais pūderis, lūpukrāsa, skropstu tuša, pamainu pēc noskaņojuma, atjaunoju, kad nepieciešams un micelārā ūdens salvetes, tās patiešām ir laba lieta.

DreamComeTrue DreamComeTrue 09. Jan 2018, 15:38 DreamComeTrue

Kosmētikas krājumus atjaunoju parasti tad, kad beidzas iesāktais. Sakarā ar to, ka man ir ļoti jūtīga sejas āda, es strikti sekoju līdzi derīguma termiņiem, un sastāvam. Šobrīd manā topā ir - Mary Key sejas tīrāmais līdzeklis, Mossa kopšanas sērija sejai, un dekoratīvā kosmētika tikai pārsvarā no Rimmel. Šie trīs uzņēmumi, nav likuši man vilties. 😀

DreamComeTrue DreamComeTrue 09. Jan 2018, 15:33

Manā kosmētikas somiņā atrodas viss, kas varētu noderēt dienas gaitā. Kosmētiku parasti uzklāju tikai dodoties ārpus mājas un pie sava kosmētikas galdiņa, bet somiņa vienmēr ir līdzi. Roku krēms, šai aukstajā laikā rokas bieži prasa mitrumu, tāpēc man ir dievīgs roku krēms, kas savu darbu padara godam. Vasks Lūpām, neesmu lūpu krāsu, vai spīdumu piekritēja, bet lūpu vaskiem un sviestiņiem vienmēr ir vieta manā arsenālā. Skropstu tuša, jo manas acis ir ļoti jūtīgas pret vēju, un gadās sākt asarot visnegaidītākajos brīžos. Neliela izmēra ķemmīte, mazā mitro salvešu paciņa (tas noder vienmēr), un konsīleris, ja nu gadījumā vajag steidzami piesegt kādas nepilnības. Ārpus šīm lietām, vēl ir nagu šķērītes, plāksteri un spogulītis.

Elionore Elionore 09. Jan 2018, 14:49

Kosmētikas maciņa man nav - kosmētiku nekad līdzi neņemu, bet mājās ir kosmētikas groziņš, pa kuru labprāt šiverējas arī meita 😀 Tajā vienmēr ir brūnās uzacu ēnas, skropstu tuša, melns laineris un neitrālas krāsas acu ēnas. Protams, arī viegls smaržūdens un citi nieki 😀

09. Jan 2018, 12:55

Lai gan lielāko dienas daļu pavadu mājās ar mazo, ejot laukā gan vēlos nedaudz uzpucēties- tā es radu prieku pati sev. Manā kosmētikas maciņā ir uzacu zīmulis, laineris, skropstu tuša, konsīleris, skropstu atliecējs, lūpukrāsa, bronzeris, kontaktlēcu konteineris utt. Protams, ikdienā to visu nelietoju, bet tieši tik daudz, lai neizskatītos kā no gultas izkāpusi.

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 09. Jan 2018, 11:37

Kosmētiku lietoju pavisam nedaudz. Manā kosmētikas somiņā var atrast skropstu tušu, acu zīmulīti, lūpu spīdumu un smaržu pudelīti. Ja dziļāk parakņājas, tad var atrast kādu acu ēnu paleti. Lūk tāds mans kosmētikas minimums.

DĪVA27 DĪVA27 09. Jan 2018, 09:33

Vienmēr līdzi ir lūpu balzams, mini smaržas,roku krēms un puderis. Pārējais ciss mājās.

nosiguldas nosiguldas 09. Jan 2018, 08:42

Kosmētikas krājumi parasti paliek uz galdiņa mājā, bet somā kosmētikas maciņā vienmēr ir spogulītis un pūderis, lai pie nepieciešamības varētu nedaudz atsvaidzināties.😃

mincenee mincenee 09. Jan 2018, 00:10

Kosmētiku izmantoju ļoti maz. Man ir sejas ādai atbilstošs sejas krēms, jo tā man ir sausa. Tad svarīgs ir arī lūpu balzams, jo šādā laikā tās mēdz sprēgāt. No dekoratīvās kosmētikas izmantoju tikai acu zīmuli un skropstu tušu un pa reuzei tonālo krēmu un pūderi. Acu ēnas un lūpu krāsas jau labi sen neesmu likusi.