Ko valkāt apjomīgas, ko - plakanas sēžamvietas īpašniecēm?

Ko valkāt apjomīgas, ko - plakanas sēžamvietas īpašniecēm?

24. Aug 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tad, ja Tev ir perfekti gurni un sēžamvieta, lepojies ar to. Tomēr, ja uzskati, ka šo zonu būtu jāuzlabo, ielūkojies un turpinājumā uzzini, kādā apģērbā Tavi gurni un sēžamvieta izskatīsies vislabāk! 

Ja Tev ir izteikta sēžamvieta

Džinsi ar taisnām starām un klasisku jostasvietu, kā arī zvanveida džinsas Tev izskatīsies labi, bet jārauga, lai tām būtu vienkāršas kabatas. Nav ieteicams izvēlēties bikses ar rotājumiem vai dekoriem sēžamvietas zonā, piemēram, uz bikšu kabatām, jo tie šai ķermeņa daļai piesaistīs papildus uzmanību.

Tāpat sievietēm ar izteiktu sēžamvietu nav ieteicams izvēlēties bikses ar zemu vidukli vai ļoti cieši apspīlētas bikses.

Džinsu bikses valkā komplektā ar pieguļošu topu, jaku un augstpapēžu kurpēm.

Arī ampīra stila kleitas būs laba izvēle, jo neviens nenojautīs, cik garas ir Tavas kājas.

Zīmuļkleitas un svārki vislabāk izskatīsies ar augstpapēžu kurpēm vai sandalēm.

Ja izvēlēsies viengabalainu apģērbu, kurš „nesalauž” Tavu figūru divās daļās, tas pagarinās siluetu! 

Ja Tev ir palti gurni

Kopumā džinsa bikses sievietēm ar platiem gurniem neizskatās tik labi kā citām. Piemēram, džinsos ar zemu jostasvietu Tavi gurni izskatīsies smagnēji. Labi neizskatīsies arī pārāk apspīlēti vai pusgari džinsi. Tomēr tas nenozīmē, ka platu gurnu īpašniecēm džinsa bikses ir tabu!

Džinsi ar taisnām starām, augstu jostas vietu un mazām kabatām, kam pieskaņota garāka tunika, izskatīsies brīnišķīgi!

Noteikti neaizmirsti par augstpapēžu kurpēm!

Zvanveida kleita ar akcentu viduklī Taviem gurniem liks izskatīties vislabāk! Izvēlies skaistu kaklarotu, lai novērstu uzmanību no problēmzonas. Tādu pat efektu var panākt arī ar dziļu dekoltē.

Ja Tava sēžamvieta ir plakana

Šauri, apspīlēti džinsi un tops palīdzēs izskatīties kā Keitai Mosai! Biksēs ar pazeminātu vidukli Tava sēžamvieta šķitīs apjomīgāka, tāpat kā biksēs ar uzkrītošām kabatām aizmugurē.

Īsa, ampīra stila kleita vai kāds akcents viduklī Tev liks izskatīties lieliski! Arī trapeces formas svārki un svārki vairākās kārtās Tavai sēžamvietai piedos apjomu. Tomēr plakanas sēžamvietas īpašnieces nedrīkstētu valkāt pārāk apspīlētas kleitas vai svārkus.

Ja Tev ir pilnīga sēžamvieta

Tev paveicies ar sēžamvietu kā Dženiferai Lopesai! Viss, kas nepieciešams, ir parādīt savas ķermeņa aprises no labākā aspekta! Tev noteikti piestāvēs džinsa bikses, turklāt labi izskatīsies gan bikses ar pazeminātu, gan paaugstinātu vidukli!

Taisnas, vai sākot no ceļgala, nedaudz zvanveida džinsu staras veidos lielisku koptēlu, kā arī pagarinās Tava ķermeņa siluetu. Bikšu kabatām jābūt klasiskām.

Džinsām pieskaņo cieši apspīlētu topu vai korseti un noteikti izmanto jostas! Josta akcentēs vidukli un skaisti izcels Tava ķermeņa aprises.

Pilnīgas sēžamvietas īpašniecēm labi izskatīsies arī kleitas ar kādu akcentu zem krūtīm.

Sieviešu Kluba diskusijai:

Kāds apģērbs vislabāk piestāv Tava ķermeņa siluetam?